Cookies & PUL

Cookies & PUL

Cookie-Policy

På denna webbplats, www.bluescreen.se används cookies.

Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av cookies i din webbläsares säkerhetsinställningar. Du kan även ställa in webbläsaren så att du får en varning varje gång webbplatsen försöker placera en cookie på din dator.

Vad är Cookies?

Cookies är små textfiler som lagras på besökarens dator. Cookies används normalt för att förbättra webbplatsen för användaren, till exempel för att kunna anpassa en webbplats efter besökarens önskemål, val och intressen. Ingen personlig information, som e-post eller namn, sparas automatiskt om besökaren. Personlig information som besökaren själv registrerar, sparas i syfte att optimera användarupplevelsen och för att Bluescreen ska kunna anpassa kommunikationen efter varje användares unika intressen.

Bluescreen delar inte med sig av information till tredje part.

Det finns två typer av Cookies

En permanent cookie ligger kvar på besökarens dator under en bestämd tid. En sessionscookie lagras tillfälligt i datorns minne under tiden en besökare är inne på en webbsida. Sessioncookies försvinner när du stänger din webbläsare.

Alla som besöker en webbplats som använder cookies ska få information om att webbplatsen innehåller cookies, vad dessa cookies används till och hur cookies kan undvikas, enligt lagen om elektronisk kommunikation, som trädde i kraft den 25 juli 2003 (SFS 2003:389).

Hantering av personuppgifter

Information enligt personuppgiftslagen (PuL).

Bluescreen är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter på denna webbplats. De personuppgifter som Bluescreen får av dig eller hämtar in, behandlas för att vi skall kunna fullgöra och administrera såväl Bluescreens förpliktelser som dina önskemål.

Bluescreen kan komma att behandla lämnade och inhämtade personuppgifter för administration, att tillhandahålla tjänster, hantera prenumerationer, göra marknads- och kundanalyser samt för affärs-, produkt- och metodutveckling.

Vi använder också dina personuppgifter för att kunna skicka dig information om och i övrigt marknadsföra våra tjänster. Vi lämnar inte ut dina personuppgifter till tredje part.

Du har rätt att få information om vilka personuppgifter Bluescreen har om dig, för vilket ändamål vi behandlar uppgifterna, varifrån uppgifterna har hämtats. Du har rätt att begära rättelse av felaktiga personuppgifter. Du kan också anmäla till oss att du motsätter dig att dina personuppgifter används för direktmarknadsföring.

Vid frågor kan du skicka e-post till info@Bluescreen.se





Offertförfrågan - Fyll i dina uppgifter