Bluescreen söker Microsoft 365 konsult

BLUESCREEN (1) (1)

Dela inlägg:

Bluescreen söker Microsoft 365 konsult

Har du ett brinnande intresse för Microsoft 365 och Azure? Rollen handlar primärt om Microsoft 365 och Azure tjänster. Du kommer att arbeta med allt från att lösa kundens IT problem till att strategiskt utveckla deras IT-miljö. Om du dessutom är ansvarstagande, social och har lättare att se lösningar än problem – ja då tror vi att du kan vara helt rätt för den här rollen!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med allt från att lösa kundens problem till att strategiskt utveckla deras IT-miljö. Vardagliga uppgifter är migrering till Microsoft 365 samt hjälpa kunden att effektivisera sitt arbetsflöde med hjälp av Microsoft 365 tjänster. Du kommer att ha ett stort inflytande och kan vara med och påverka och utveckla arbetssätt, planering m.m.

Din profil

Du har jobbat som IT konsult i minst 3-5 år och har genomgått utbildning inom Microsoft 365. Du har erfarenhet från migrering av data till Office 365, Sharepoint, Azure samt älskar att effektivisera kundernas mobila sätt att jobba. Du är en positiv person som gillar att ingå i ett team och att ha kundkontakt.

Vilka är vi?

Bluescreen är ett snabbt växande IT-företag och Systemleverantör som arbetar långsiktigt med nära kundrelationer. Nu söker vi bl a en medarbetare till vår IT-support. Tjänsten är på heltid i Västerås.

Tjänsten är på heltid i Västerås.

Vi är inte intresserade av att anlita något rekryteringsföretag till denna rekrytering.

Tjänsten tillsätts så fort vi känner att vi har hittat rätt kandidat.

För frågor angående tjänsten kontakta:

Hotan Haghighatgoo, 0704- 401969

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Anställningsvillkor

Heltid Tillsvidare

Sök jobbet som medarbetare IT-support


Bluescreen är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter du lämnar in i din ansökan. Läs gärna vår integritetspolicy för att få mer information om hur vi behandlar dina uppgifter.

När du ansöker om ett jobb via bluescreen.se, accepterar du att vi registrerar och sparar de personuppgifter du anger i din ansökan inklusive eventuella bilder. Vi har inget intresse av att få vetskap om medlemskap i fackförbund, trosuppfattning, sexuell läggning, politiska åsikter, ev. diagnoser/sjukdomar eller andra uppgifter som saknar relevans för rekrytering och det är därför viktigt att du inte lämnar sådana känsliga personuppgifter i samband med din ansökan eller i en senare kommunikation i rekryteringsprocessen. Vi ber dig även att inte skicka med ditt personnummer i din ansökan då födelsedatum är tillräckligt.

Vi kan dela din ansökan med våra anställda som är inblandade i rekrytering.

Vi behåller din ansökan och all annan information du har lämnat till oss tills rekryteringsprocessen har slutförts och under en period därefter så länge vi anser din ansökan relevant för oss, men under inga omständigheter längre än tjugofyra (24) månader.

Genom att skicka in dina personuppgifter och ansökningar till oss har du

  • läst, förstått och accepterat vår integritetspolicy, samt
  • förklarat att de uppgifter som lämnats till oss är fullständiga och sanna efter bästa kännedom och förstår att avsiktliga försummelser och felaktiga uttalanden kan leda till att din ansökan avslås eller till din senare uppsägning.

Andra inlägg

WorkCloud

Skapa digitala enkäter

Nu kan du skapa dina egna digitala enkäter i WorkCloud och skicka till dina kunder, prospekts och kontakter. WorkCloud tar hand om utskick, design, påminnelser och data.

Läs mer »
Kundcase med

Kakelbutik & Utställning

Kakelbutik & Utställning erbjuder ett helhetskoncept inom badrumsrenovering, allt från kakel till badrumsmöbler. Företaget har egna hantverkare som utför allt från renovering av badrum till större entreprenader och en av Västerås bästa utställningsbutik med ständigt uppdaterade miljöer!

Läs mer »

Kontakta oss

Kom ihåg att inte uppge några känsliga personuppgifter som t.ex. personnummer eller lösenord m.m. För mer information se vår integritetspolicy.
Kontakta oss

Telefon

Mail

Fjärrsupport

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats, vilket du accepterar genom att fortsätta att använda webbplatsen.

bli-uppringd-popup-iphone

Bli uppringd