Datorservice & Reparationstjänster i Västerås

Vi säljer och reparerar alla märken och modeller. Hos oss får man inte bara bra priser utan man får otroligt bra service innan och efter service och datorköp. Nedan finner ni ett urval av våra tjänster. Tveka inte att kontakta oss om ni har några funderingar.

It-losningar-vasteras-bluescreen

Gratis felsökning vid åtgärd

 

Vi hjälper dig att felsöka datorn.

Efter genomförd felsökning ger vi dig ett kostnadsförslag på vad det kan kosta att åtgärda felen. Därefter väljer du själv om du vill reparera datorn eller inte. Vid felsökning debiteras du en avgift på 495 SEK (betalas i samband med att servicen lämnas in). Vid reparation reduceras den totala reparationskostnaden med erlagd felsökningsavgift.

Många gånger kan det vara värt att reparera datorn istället för att byta ut den och dessutom värnar du om miljön genom att återanvända datorn

iPhone & iPad Reparation

Har olyckan varit framme? Vi reparerar samtliga iPhone modeller.

Har din iPhone gått sönder? Oroa dig inte, vi har erfarenhet av reparationer av smartphones och kan med all sannolikhet fixa t ex din iPhone. Då vi vet hur svårt det är att vara utan sin telefon så försöker vi utföra reparationen så snabbt som möjligt, utan att för den delen dra ner på kvalitén.

Lämnar du in telefonen på förmiddagen så får du oftast tillbaka den samma dag.

Många gånger kan det vara värt att reparera datorn istället för att byta ut den och dessutom värnar du om miljön genom att återanvända datorn.

Installation

Vi hjälper dig att installera din nyinköpta dator och kringutrustning.

Vi installerar din dator och eventuella tillbehör såsom skrivare, kamera m.m. När installationen är färdig så kör vi hem, kopplar in och anpassar datorn efter dina önskemål. Ni får även en enkel genomgång på vad som har gjorts och vilka nya installationer din dator eventuellt kan ha fått.

1 års mjukvarugaranti ingår.

Ominstallation

Vi installerar om operativsystemet och installerar alla drivrutiner.

Ibland när datorn upplevs som seg så är det nödvändigt att installera om datorn och få den i nyskick. Vi installerar om operativsystemet och installerar alla drivrutiner så att datorn fungerar optimalt.

Tyvärr kommer dina personliga filer att försvinna, eftersom datorn återställs. Så se till att du har tagit en backup på dina filer innan en eventuell ominstallation. Du kan självklart välja vår tilläggstjänst, där vi tar en backup av dina filer så du inte behöver tänka på att lösa det själv.

Optimering

Upplever du att din dator börjar bli långsam? Vi snabbar upp den.

Upplever du att datorn är seg? Då är det här den rätta tjänsten för dig! Efter några månaders användning så samlas det många onödiga filer i din dator som segar ner datorn.

Vi rensar din dator på alla onödiga filer och registernycklar. Vi kollar även hälsan på din dator och ser efter så allting fungerar problemfritt, både hårdvara och mjukvara. I tjänsten ingår även rengöring av datorns fläktar.

När optimeringen är utförd får du tips på om du behöver utöka ramminnet eller liknande. Rekommenderas 1 gång/år till alla datorer.

Filräddning

Har du råkat ta bort viktiga filer eller drabbats av virus? Vi kan hjälpa dig.

Ibland så råkar man ta bort viktiga filer eller så har man otur och får in ett virus i datorn som raderar eller förstör dina dokument. Misströsta inte, vi kan oftast rädda filer som har försvunnit. Detta gäller även minneskort och all annan lagringsmedia.

Virusrensning

Har du fått virus så kan vi oftast ta bort viruset utan att du förlorar dina filer.

Vi identifierar och tar bort virus och spyware så att datorn inte är infekterad längre. I vissa fall så går det inte att ta bort viruset och då erbjuder vi tjänsten ominstallation till halva priset.

Väljer ni att köpa antivirus i samband med virusrensning så får ni 1 års antivirusgaranti.

Nätverk

Saknar du trådlöst nätverk eller har du problem med internet?

Vi installerar och konfigurerar ditt nätverk. Många glömmer att kryptera routern, d.v.s. att sätta ett lösenord så grannarna inte kan använda den. Vi utför även alla andra sorters nätverkslösningar åt dig så att alla dina datorer hemma och i företaget är sammankopplade.

Dataöverföring

Har du köpt en ny dator så kan vi hjälpa dig att föra över filer och program.

Om du har en gammal dator eller om du har köpt en ny dator så kan vi hjälpa dig att överföra dina viktiga bilder, filer m.m. Vi kan även hjälpa dig att överföra mailkonton och andra inställningar som du har på din andra dator.

Överföring VHS

Bevara dina minnen genom att föra över dina videoband till digital media.

Har du en massa gamla VHS videoband som ligger? Vi kan hjälpa dig att överföra dem till digital media, t.ex. till DVD eller USB.

Vi kan även hjälpa dig att klippa och redigera.

Hemservice

Har du ingen möjlighet att komma in med datorn? Vi kan hjälpa dig hemma.

Våra tekniker kommer ut till er och löser problemen på plats. Vi reparerar och installerar alla datorer, servrar och kringutrustning oavsett märke och modell. Läs mer om RUT-avdrag för IT-tjänster i hemmet.

IT-PARTNER

Vår målsättning är att våra kunder bara ska behöva en leverantör när det gäller IT. Fokusera på det ni gör bäst och låt oss ta hand om din drift & support av IT.

WEBBYRÅ

Vi har rätt verktyg, god erfarenhet, bra strategier och det personliga engagemanget för att digitalt underlätta din vardag till max!