Fjärrsupport

Varför fjärrsupport

Kan vi inte hjälpa dig över telefonen så kopplar vi upp oss mot din dator och ser om vi kan hjälpa dig bättre.

Vi använder det välkända fjärrstyrningsprogramvaran Teamviewer för att skapa en tillfällig fjärrstyrningssession mot din dator. Detta innebär att våra kunniga IT-konsulter kommer se samma sak som du ser på din datorskärm och kan därigenom enkelt guida dig eller själva ta över muspekaren.

Programmet är väldigt enkelt att använda och du behöver inte installera den på din dator. Du laddar ner och startar programmet direkt genom att trycka på nångon av ikonerna ovan. Sedan är det bara uppge ditt ID och fyrsiffriga PIN-kod. Pin-koden genereras automatisk för varje gång sy startar programmet. OBS! har du redan Teamviewer installerad på din dator behöver du inta ladda ner något.

Teamviewer

järrsupport, fjärråtkomst och online möten som världen litar på – 1 miljard installationer och över 20 miljoner enheter online dagligen.

Lös problem på distans eller sammanför kunder och kollegor utan komplicerade steg eller omständliga förberedelser. TeamViewer är utformat så att det bara tar ett par sekunder att komma igång med arbetet på alla enheter.

Mer om Teamviewer

Offertförfrågan - Fyll i dina uppgifter