Googles nya rankningsignal är här i maj 2021!

page experience

Dela inlägg:

Googles nya rankningsignal är här i maj 2021!

Google har bekräftat att i maj 2021 lanseras en ny algoritm – Page Experience – som kommer att påverka Googles sökranking.
Page Experience (på svenska: ”sidupplevelse”) kommer att kombinera Core Web Vitals och tidigare UX-relaterade signaler.

Vad innebär det här?

Google har en mängd riktlinjer för hur en hemsida ska vara uppbyggd för att den ska rankas högt och får höga Googlepoäng och därmed en bra placering i Googles söklistor. Nu kompletteras dessa när Page Experience och dess algoritmer lanseras under 2021.

Page Experince mäter hur besökaren upplever din websida när de interagerar med den. Sedan tidigare finns en mängd användarupplevelsekriterier som exempelvis relevant innehåll, säker surf, mobilvänlighet mm. Nu lägger man till den nya algoritmen ”Core Web vitals” som innehåller parametrar som hastighet, svarstid och visuell stabilitet, och dessa bildar tillsammans nya ”Page Experience”.
Läs mer om Page Experience här!

image-from-rawpixel-id-456067-deriv-1.png

Sökmotoroptimering (SEO)

När man jobbar med sökmotoroptimering är det viktigt att förstå hur Google fungerar och hålla sig uppdaterad kring ändringarna i Googles sökalgoritmer för att försöka säkerställa förbättrade sökpositioner. Vi hjälper gärna till med att förbättra era sökpositioner eftersom vi såväl förstår som håller oss uppdaterade!

Andra inlägg

WorkCloud

Skapa digitala enkäter

Nu kan du skapa dina egna digitala enkäter i WorkCloud och skicka till dina kunder, prospekts och kontakter. WorkCloud tar hand om utskick, design, påminnelser och data.

Läs mer »
Kundcase med

Kakelbutik & Utställning

Kakelbutik & Utställning erbjuder ett helhetskoncept inom badrumsrenovering, allt från kakel till badrumsmöbler. Företaget har egna hantverkare som utför allt från renovering av badrum till större entreprenader och en av Västerås bästa utställningsbutik med ständigt uppdaterade miljöer!

Läs mer »
bli-uppringd-popup-iphone

Bli uppringd

Kontakta oss

Kom ihåg att inte uppge några känsliga personuppgifter som t.ex. personnummer eller lösenord m.m. För mer information se vår integritetspolicy.
Kontakta oss

Telefon

Mail

Fjärrsupport

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats, vilket du accepterar genom att fortsätta att använda webbplatsen.