Microsoft Office 365

Är du intresserad av Office 365? Vi hjälper er med såväl migrering som installation & support!

Verktyg för effektivt arbete

Outlook

E-POST

SharePoint – OneDrive

GEMENSAM LAGRINGSYTA – INTRANÄT – PERSONLIG LAGRINGSYTA

Microsoft Teams – OneNote

CHAT, SAMARBETSYTA & ONLINEMÖTEN – DIGITAL ANTECKNINGSBOK

Mobilitet

Åtkomst överallt

Med mobilapparna i Office 365 kommer du åt ditt arbete var du än befinner dig, från valfri enhet. 

…fortsätt där du slutade

Visa och redigera dokument, skicka och ta emot e-post, kontrollera ditt schema, samredigera eller dela filer med ditt team, m.m. och fortsätt där du slutade från vilken enhet du vill! 

Skydda verksamheten

Allt detta sker dessutom på ett säkert sätt var du än är och du kan skydda verksamheten från hot på alla fronter: användaråtkomst, enheter, appar och data.

Dataförlustskydd

Molnbaserad prenumerationstjänst

Skykick backup är en molnbaserad prenumerationstjänst, vilket innebär att samtliga data ligger samlade på ett och samma ställe i ”molnet”. Du riskerar därmed inte att data som sparats online i Office 365 går förlorad vid eventuell incident på någon av dina enheter.

Säkerhet och efterlevnad

Skydd mot säkerhetshot

Uppsättningen av tekniker i Office 365 ger dig skydd mot skräppost, skadlig kod, virus, nätfiskeförsök, skadliga länkar och andra hot. Du kan dessutom styra hur medarbetarna använder data på sina enheter, samt begränsa kopiering och lagring av företagsinformation i obehöriga appar och på obehöriga platser.

Installation & support?

Kontakta oss så fixar vi det!

Modern & driftsäker IT-miljö

Att arbeta på distans är något som blir allt vanligare och något som gynnar verksamheten, medarbetaren och miljön. Vi på Bluescreen hjälper er att skapa en bekymmerfri IT-miljö med IT-lösningar och IT-tjänster anpassade efter verksamhetens behov.

WorkCloud-bluescreen

LÅT OSS BLI

DIN IT-AVDELNING

Genom individuellt utformade serviceavtal får ni alltid den service ni anser er behöva till företaget.

bli-uppringd-popup-iphone

Bli uppringd

Kontakta oss

Kom ihåg att inte uppge några känsliga personuppgifter som t.ex. personnummer eller lösenord m.m. För mer information se vår integritetspolicy.
Kontakta oss

Telefon

Mail

Fjärrsupport

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats, vilket du accepterar genom att fortsätta att använda webbplatsen.