Molnbackup & andra molntjänster

Med molntjänster ser ni till att alla era medarbetare har tillgång till den informationen som de behöver, oavsett om de använder mobiltelefon, surfplatta eller dator. Dessutom säkrar ni era system med hjälp av molntjänster, om något olyckligt skulle inträffa.

Online Backup

Med Bluescreens Online Backup säkerhetskopierar du valda data automatiskt, oavsett om du arbetar på kontoret, mobilt eller hemma. Backupen görs i bakgrunden medan du arbetar och när den är klar får du ett meddelande och en rapport till din e-post.

Programvaran har stöd för schemalagd backup och skuggkopior (Volume Shadow Copy) som gör backup av öppna filer. Du ställer själv in hur många dagar borttagna filer ska sparas. All data komprimeras och krypteras innan överföring sker. Du väljer själv krypteringsnyckel, vilket säkerställer att bara du kommer åt informationen.

Outsourca era molntjänster

Få mer tid till att fokusera på er kärnverksamhet

Microsoft Azure

Microsoft Azure är en molnplattform för att skapa, distribuera och hantera program via Microsoft datacenter. Med Azure får ditt företag snabb tillgång till virtuella servrar, lagring och andra komponenter för att bygga en komplett IT-lösning.

Azure innehåller över 100 tjänster med verktyg för utveckling och hantering från start till slut. 

Konfidentiell databehandling

Konfidentiell databehandling i Azure skyddar er data och er kods konfidentialitet och integritet medan den bearbetas i det offentliga molnet.

Hybrid molnprogram

Koppla ihop er infrastruktur med Azures molnfunktioner. Samtliga funktioner i Azure är utformade för att fungera tillsammans både lokalt och i molnet. 

Artificiell Intelligens

Med hjälp av Azures olika AI-tjänster kan ni utveckla appar, vars funktioner får människoliknande intelligens.

DRICKA KAFFE ELLER PRATA BUSINESS?

Vi gillar båda delarna!

Andra

molntjänster

WorkCloud

Samla alla kunder, ärenden, projekt, arbetsrapporter, tidrapporter, faktureringsunderlag och otroligt mycket mer på ett och samma ställe.

vaxel-telefoni-losningar-2

Mobil växel

Med en samarbetspartner verksam inom telefoni, växel och kommunikation har vi möjlighet att erbjuda kundanpassade helhetslösningar inom telekommunikation.

Office 365

En molnbaserad prenumerationstjänst med användbara verktyg för exempelvis säker e-posthantering, lagring av dokument, samarbetsytor och mycket mer.

LÅT OSS BLI

DIN IT-AVDELNING

Genom individuellt utformade serviceavtal får ni alltid den service ni anser er behöva till företaget.

Modern & driftsäker IT-miljö

Att arbeta på distans är något som blir allt vanligare och något som gynnar verksamheten, medarbetaren och miljön. Vi på Bluescreen hjälper er att skapa en bekymmerfri IT-miljö med IT-lösningar och IT-tjänster anpassade efter verksamhetens behov.

WorkCloud-bluescreen
bli-uppringd-popup-iphone

Bli uppringd

Kontakta oss

Kom ihåg att inte uppge några känsliga personuppgifter som t.ex. personnummer eller lösenord m.m. För mer information se vår integritetspolicy.
Kontakta oss

Telefon

Mail

Fjärrsupport

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats, vilket du accepterar genom att fortsätta att använda webbplatsen.