Nätverkslösningar & Nätverksinstallationer

Oavsett storlek på företaget så hjälper vi dig att få ett stabilt och säkert nätverk, till en så låg kostnad som möjligt.

Nätverkslösningar

Vid större installationer kommer vi ut till dig och går igenom vad du kan komma att behöva. Vi lyssnar på dina önskemål och går igenom dina behov.

Därifrån skräddarsyr vi en lösning som passar just dig och ditt företag, oavsett om det rör sig om en trådlös installation, om det ska monteras uttag vid stationer eller om du behöver en virtuell lösning.

Nätverksinstallationer

Vi ger förslag på vilken lösning som passar bäst utifrån ditt företags behov. Allt för att du ska slippa betala extra för funktioner som du aldrig kommer att behöva. Ett litet urval av våra samarbetspartner hittar du längre ner.

Nätverksdrift

Tillsammans med dig säkrar vi din drift, så att inget onödigt kostsamt eller annat konstigt kommer som en chock.

Vi ser till så att ditt företag eller liknande aldrig står still. Vi kontrollerar dessutom regelbundet om det finns någon uppdatering eller annan typ av lösning för att ytterligare säkra dina filer och ditt nätverk.

Låt oss ta hand om nätverket

Spara både tid och pengar

DRICKA KAFFE ELLER PRATA BUSINESS?

Vi gillar båda delarna!

Modern & driftsäker IT-miljö

Att arbeta på distans är något som blir allt vanligare och något som gynnar verksamheten, medarbetaren och miljön. Vi på Bluescreen hjälper er att skapa en bekymmerfri IT-miljö med IT-lösningar och IT-tjänster anpassade efter verksamhetens behov.

WorkCloud-bluescreen

LÅT OSS BLI

DIN IT-AVDELNING

Genom individuellt utformade serviceavtal får ni alltid den service ni anser er behöva till företaget.

bli-uppringd-popup-iphone

Bli uppringd

Kontakta oss

Kom ihåg att inte uppge några känsliga personuppgifter som t.ex. personnummer eller lösenord m.m. För mer information se vår integritetspolicy.
Kontakta oss

Telefon

Mail

Fjärrsupport

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats, vilket du accepterar genom att fortsätta att använda webbplatsen.