Serverdrift & serverlösningar

Vi har stor erfarenhet av serverdrift och molntjänster. Vi erbjuder skräddarsydda helhetslösningar för både små och stora företag.

Microsoft Azure

Microsoft Azure är en molnplattform för att skapa, distribuera och hantera program via Microsoft datacenter. Med Azure får ditt företag snabb tillgång till virtuella servrar, lagring och andra komponenter för att bygga en komplett IT-lösning. Kontakta oss för att tillsammans hitta den lösning som passar ert företag.

Virtuell server

Till en bråkdel av priset för dedikerade servrar så kan vi erbjuda er virtuella servrar. Genom att dela hårdvara i en server med andra sänker det era kostnader.

Den virtuella servern är helt elastisk och lätt att skala upp och ner beroende på efterfrågan av kärnor och lagring. Det är lätt att komplettera tjänsten med extra hosting eller tjänster såsom VLAN eller lastbalansering.

För att bli så kostnadseffektiv som möjligt hyr ni licenser på månadsbasis för virtuella servrar och ni kan ändra det antal licenser som ni faktiskt använder.

Dedikerad server

Ni kan köra en egen server på plats i era egna lokaler eller så kan ni även lägga det i molnet. Ni kan ha gemensamma mappar, begränsa tillgång till olika användare, jobba mot serverns fjärrskrivbord, spara backup m.m.

Vi hjälper er med allt redan från start för att ni ska komma igång så snabbt och enkel som möjligt. Vi kommer och kollar på möjligheterna och går igenom vad ni har för önskemål och vad ni behöver.

Sedan utformar vi ett kostnadsförslag som ni kan ta ställning till. Vid godtagande sätter vi igång så snabbt som möjligt och vi anser inte att arbetet är klart förrän du som kund är helt nöjd.

Outsourca er serverdrift

Få mer tid till att fokusera på er kärnverksamhet

Serverdrift

Tillsammans med dig säkrar vi din serverdrift, så att inget onödigt kostsamt eller annat konstigt kommer som en chock.

Vi ser till så att ditt företag eller liknande aldrig står still. Vi kontrollerar dessutom regelbundet om det finns någon uppdatering eller annan typ av lösning för att ytterligare säkra dina filer och ditt nätverk.

VPN

Vill du att dina anställda ska kunna nå kontorsnätverket hemifrån, från en annan plats i världen eller vill du bara skydda känslig trafik? Detta kan göras både smidigt och säkert via VPN (Virtual Private Network).

Som med allt annat finns det en mängd olika typer av VPN-lösningar beroende på vad du och ditt företag behöver. Hör av dig till oss så förenklar vi din arbetsvardag.

DRICKA KAFFE ELLER PRATA BUSINESS?

Vi gillar båda delarna!

Modern & driftsäker IT-miljö

Att arbeta på distans är något som blir allt vanligare och något som gynnar verksamheten, medarbetaren och miljön. Vi på Bluescreen hjälper er att skapa en bekymmerfri IT-miljö med IT-lösningar och IT-tjänster anpassade efter verksamhetens behov.

WorkCloud-bluescreen

LÅT OSS BLI

DIN IT-AVDELNING

Genom individuellt utformade serviceavtal får ni alltid den service ni anser er behöva till företaget.

bli-uppringd-popup-iphone

Bli uppringd

Kontakta oss

Kom ihåg att inte uppge några känsliga personuppgifter som t.ex. personnummer eller lösenord m.m. För mer information se vår integritetspolicy.
Kontakta oss

Telefon

Mail

Fjärrsupport

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats, vilket du accepterar genom att fortsätta att använda webbplatsen.