Bluescreen Söker erfaren IT-Tekniker

office-365

Dela inlägg:

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Om jobbet

Bluescreen är ett snabbt växande IT-företag och Webbyrå som arbetar långsiktigt med nära kundrelationer. Nu söker vi en medarbetare inom IT-drift och support

Vad innebär tjänsten?

Du kommer att utreda, planera och genomföra migreringar av kunders befintliga IT miljö till Bluescreens tjänster. Du kommer att implementera Bluescreens tjänster hos nya och befintliga kunder samt på konsultbasis leverera IT lösningar enligt kunds önskemål.

Du känner väl igen dig i nedan beskrivning:

Du har en utbildning inom IT, YH-utbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning, och du har ett brinnande IT-intresse och en stor nyfikenhet som driver dig att vilja lära dig mer. Du är en lösningsfokuserad person med god analytisk förmåga som har lätt att ta människor och som gärna gör det där lilla extra för kunderna.

Vem är du?

Du behärskar Windows Server med tillhörande tjänster

Du behärskar Office 365 och Azure.

Du har kunskap inom switchar, routing och brandväggar

Du talar och skriver svenska obehindrat

Du kan planera, utföra och leverera enligt specifikation

Du har förståelse för kundens affär och använder din kreativitet för att ta fram smarta lösningar som gynnar kundens ändamål

Du är pedagogisk och kan hjälpa såväl kunder som kollegor vid behov

Du trivs med ansvar och om ett par år ser du dig själv ha utvecklats avsevärt

Tjänsten är på heltid i Västerås.

Vi är inte intresserade av att anlita något rekryteringsföretag till denna rekrytering.

För frågor angående tjänsten kontakta:

Hotan Haghighatgoo, 0704- 401969


Om anställningen

Lön

Fast månads- vecko- eller timlön

Sök jobbet som IT-Tekniker


Bluescreen är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter du lämnar in i din ansökan. Läs gärna vår integritetspolicy för att få mer information om hur vi behandlar dina uppgifter.

När du ansöker om ett jobb via bluescreen.se, accepterar du att vi registrerar och sparar de personuppgifter du anger i din ansökan inklusive eventuella bilder. Vi har inget intresse av att få vetskap om medlemskap i fackförbund, trosuppfattning, sexuell läggning, politiska åsikter, ev. diagnoser/sjukdomar eller andra uppgifter som saknar relevans för rekrytering och det är därför viktigt att du inte lämnar sådana känsliga personuppgifter i samband med din ansökan eller i en senare kommunikation i rekryteringsprocessen. Vi ber dig även att inte skicka med ditt personnummer i din ansökan då födelsedatum är tillräckligt.

Vi kan dela din ansökan med våra anställda som är inblandade i rekrytering.

Vi behåller din ansökan och all annan information du har lämnat till oss tills rekryteringsprocessen har slutförts och under en period därefter så länge vi anser din ansökan relevant för oss, men under inga omständigheter längre än tjugofyra (24) månader.

Genom att skicka in dina personuppgifter och ansökningar till oss har du

  • läst, förstått och accepterat vår integritetspolicy, samt
  • förklarat att de uppgifter som lämnats till oss är fullständiga och sanna efter bästa kännedom och förstår att avsiktliga försummelser och felaktiga uttalanden kan leda till att din ansökan avslås eller till din senare uppsägning.

Andra inlägg

Kontakta oss

Kom ihåg att inte uppge några känsliga personuppgifter som t.ex. personnummer eller lösenord m.m. För mer information se vår integritetspolicy.
Kontakta oss

Telefon

Mail

Fjärrsupport

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats, vilket du accepterar genom att fortsätta att använda webbplatsen.

bli-uppringd-popup-iphone

Bli uppringd