Kameraövervakning

Vi erbjuder anpassade kameraövervakningssystem efter era behov med lätthanterad inspelningsenhet och övervakningskameror med tydlig bild även vid totalt mörker.

Allt levereras komplett med programvara där fjärråtkomst är möjlig via dator, smartphone och surfplatta.

kameraovervakning-Smarta-Hem-bluescreen

Komplett övervakningssystem inklusive videolagring

Ett kameraövervakningssystem består oftast av ett flertal delar. Det kan omfatta en eller flera kameror. Förutom kameror kan paketet inkludera monitorer, inspelningsutrustning eller mjukvara för att styra lagringen. Antal kameror, prestanda på server/lagringsenhet och val av mjukvara bestäms utifrån kundens behov.

kameraovervakning-tillstand-lanstyrelse-bluescreen

Övervakningstillstånd och Regler

Kameraövervakning är alltid känsligt utifrån ett integritetsperspektiv. Tillstånd till kameraövervakning krävs om man har för avsikt att övervaka en plats som är fritt upplåten för allmänheten. Detta gäller oavsett om platsen är offentlig eller privat område.

Anmälan om övervakning görs till Länstyrelsen. Oavsett var kameraövervakningen sker måste man upplysa om detta genom tydlig skyltning på övervakningsplatsen

kameraovervakning-Smarta-Hem-telefon-bluescreen-1

Hyra eller köpa kameraövervakning?

Oavsett om ni vill köpa eller hyra övervakningssystem erbjuder vi kompletta lösningar inklusive lagringsenheter och tillbehör.

Kontakta oss för kostnadsfri offert.

IT-PARTNER

Vår målsättning är att våra kunder bara ska behöva en leverantör när det gäller IT. Fokusera på det ni gör bäst och låt oss ta hand om din drift & support av IT.

WEBBYRÅ

Vi har rätt verktyg, god erfarenhet, bra strategier och det personliga engagemanget för att digitalt underlätta din vardag till max!