Kundcase med

Klinik E.K

Klinik E.K är en specialistklinik i Västerås med ett team bestående av plastikkirurg, allmänkirurg, narkosläkare och specialistsköterskor. Kliniken erbjuder plastikkirurgi både kosmetisk och rekonstruktiv, med fokus på behandling av lipödem. "Vi på Klinik E.K eftersträvar god och säker vård och behandlingar. Syftet är att slutresultatet av vårt arbete alltid ska vara så naturligt som möjlig."

Bluescreens uppdrag

Vårt uppdrag innebar att skapa en attraktiv och responsiv webbplats som lockar besökaren till att ta kontakt för konsultation eller behandling. Kliniken hade också en önskan om att enkelt kunna administrera hemsidan själva för att göra uppdateringar och redigera innehåll. Utöver detta fanns en önskan om en smidig navigering och att sidan är lätt att ta till sig, allt för en optimal användarvänlighet.

Mansour Nozhatzadeh

VD Klinik E.K

”Vi har samarbetat med Bluescreen i många år. Tillgänglighet, lyhördhet och mångsidighet är det som vi haft stor nytta av. Snabba leveranser med ett toppen bra bemötande kännetecknar också Bluescreen.”

Responsiv design

Allt vi gör har responsiv design och är fullt ut mobilanpassat. Detta är ett måste i dagens läge, där fler och fler endast använder telefonen eller surfplattan till informationssökningar och nyttjande av tjänster på nätet. 

Besökare ska få samma upplevelse oavsett vilken enhet de använder, därför är responsiv design en självklarhet i alla våra webbprojekt.

Lösning

Vi skapade en modern hemsida med tydlig design och användarvänliga funktioner. En genomarbetad webbstrategi resulterade i en mycket lättnavigerad och tilltalande webb som leder till konvertering och interaktion!

Klinikek.se speglar det multikompetenta team som står bakom företaget. En strategisk design och ett innehåll som bjuder på tydliga beskrivningar samt före- och efterbilder har varit en av framgångsfaktorerna. Flera kontaktuppmaningar och formulär där kunden kan boka tid och lämna önskemål har också bidragit till webbsidans succé.

Som komplement till den nya hemsidan har Klinik Ek även valt att använda Bluescreen som stöttning och konsultering i val av medier, räckvidd och demografi i samband med annonsering i sociala medier.

hemsidor-webbutveckling-bluescreen

Hur ser processen ut?

1. Analys & webbstrategi

2. Innehåll

3. Drift & säkerhet

4. Uppdateringar

DRICKA KAFFE ELLER PRATA BUSINESS?

Vi gillar båda delarna!

Kontakta oss

Kom ihåg att inte uppge några känsliga personuppgifter som t.ex. personnummer eller lösenord m.m. För mer information se vår integritetspolicy.
Kontakta oss

Telefon

Mail

Fjärrsupport

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats, vilket du accepterar genom att fortsätta att använda webbplatsen.

bli-uppringd-popup-iphone

Bli uppringd