Kostnadsfritt seminarium om LinkedIn

sociala medier annons

Dela inlägg:

Ok, du har en profilsida på LinkedIn.
Men sen då? Var ska man börja? Hur gör man sin profil intressant och sökbar? Hur bygger jag mitt nätverk?
I ett samarbete med Nyföretagarcentrum Västmanland bjuder vi nu in till ett kostnadsfritt seminarium om LinkedIn. Seminariet riktar sig till dig som ännu inte har kommit i gång med din profil och ditt nätverk. Här får du veta hur du optimerar din närvaro, hur du skapar en intressant profil, hur du stärker ditt varumärke med rätt innehåll och mycket mer.
Efter seminariet finns vi kvar en stund för individuella frågor om du behöver praktisk hjälp.
 
 
När? Onsdag 17 november kl 08-10. Kaffe och smörgås står uppdukat från kl 07.30.
Var? Expectrum, Kopparbergsvägen 10, Västerås.
 
Seminariet är kostnadsfritt men antalet platser är begränsade och anmälan krävs. Klicka på länken nedan för att anmäla dig!

Andra inlägg

WorkCloud

Skapa digitala enkäter

Nu kan du skapa dina egna digitala enkäter i WorkCloud och skicka till dina kunder, prospekts och kontakter. WorkCloud tar hand om utskick, design, påminnelser och data.

Läs mer »
Kundcase med

Kakelbutik & Utställning

Kakelbutik & Utställning erbjuder ett helhetskoncept inom badrumsrenovering, allt från kakel till badrumsmöbler. Företaget har egna hantverkare som utför allt från renovering av badrum till större entreprenader och en av Västerås bästa utställningsbutik med ständigt uppdaterade miljöer!

Läs mer »

Kontakta oss

Kom ihåg att inte uppge några känsliga personuppgifter som t.ex. personnummer eller lösenord m.m. För mer information se vår integritetspolicy.
Kontakta oss

Telefon

Mail

Fjärrsupport

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats, vilket du accepterar genom att fortsätta att använda webbplatsen.

bli-uppringd-popup-iphone

Bli uppringd