Microsoft-chef varnar företag med Windows 7

Windows-7

Dela inlägg:

Windows 7 upphör

Den 14 januari 2020 upphör all support för Windows 7 och alla användare rekommenderas att byta till ett nyare operativsystem skriver Microsoft på sin support sida men redan nu råder man företagskunder att byta operativsystemet.

Den tyske Windows chefen Markus Nitschke skriver såhär i en bloggpost:

”I dag möter Windows 7 inte kraven för modern teknik, inte heller de höga säkerhetskraven från it-avdelningar. Precis som med Windows XP ser vi att företag bör ta tidiga steg för att undvika framtida risker eller kostnader”

Enligt Microsoft chefen kvittar det att operativsystemet fortfarande får säkerhetsuppdateringar, Windows 7 anses ändå inte hålla måttet för att ses som säkert.

Vi på Bluescreen kan hjälpa ditt företag med övergången från Windows 7 till det nya operativsystemet. Vi sköter allt från installation till backup och säkerhetskopiering. Kontakta oss för offert.

Vill man trots Microsoft rekommendationer ändå hålla fast vid Windows 7 så kan man följa IDG:s guide för hur du bäst håller Windows 7 vid liv.

Andra inlägg

WorkCloud

Skapa digitala enkäter

Nu kan du skapa dina egna digitala enkäter i WorkCloud och skicka till dina kunder, prospekts och kontakter. WorkCloud tar hand om utskick, design, påminnelser och data.

Läs mer »
Kundcase med

Kakelbutik & Utställning

Kakelbutik & Utställning erbjuder ett helhetskoncept inom badrumsrenovering, allt från kakel till badrumsmöbler. Företaget har egna hantverkare som utför allt från renovering av badrum till större entreprenader och en av Västerås bästa utställningsbutik med ständigt uppdaterade miljöer!

Läs mer »

Kontakta oss

Kom ihåg att inte uppge några känsliga personuppgifter som t.ex. personnummer eller lösenord m.m. För mer information se vår integritetspolicy.
Kontakta oss

Telefon

Mail

Fjärrsupport

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats, vilket du accepterar genom att fortsätta att använda webbplatsen.

bli-uppringd-popup-iphone

Bli uppringd