dataskyddsregler
GDPR – EU:s nya dataskyddsregler
26 januari, 2018
php-utvecklare västerås
Bluescreen söker systemutvecklare – PHP
29 januari, 2019
Visa alla

Mobilväxel, molnväxel, telefonabonnemang & kommunikationslösningar för företag

mobilvaxel-molnvaxel-abonnemang

Nyhet för dig som är kund hos Bluescreen!

Nu har du som kund möjlighet till anpassade helhetslösningar inom telekommunikation tack vare vårt senaste samarbete med Telebolaget, som är en av marknadens äldsta experter inom telefoniväxel- och kommunikationslösningar.

Molnväxlar, mobilabonnemang & mobiltelefoner

Med hjälp av en molnväxel kan du blanda fasta telefoner, mobiler och softphone (telefon i datorn)! Vi levererar kompletta molnbaserade lösningar från ett flertal marknadsledande operatörer samt kundplacerade växlar från Mitel, men även operatörsoberoende lösningar från Soluno.

Telebolaget gör det möjligt för oss att erbjuda dig marknadsmässiga priser samt paketeringar hos samtliga teleoperatörer. Vi säljer självklart även alla modeller och märken av mobiltelefoner samt tillbehör.

Kort om Telebolaget

Hos Telebolaget är de specialister inom företagskommunikation som har resurser för bland annat kostnadsfri konsultation, försäljning, installation, service och utbildning.

Företaget startades 1986 och har alltid varit trippel AAA ratade sedan 20 år tillbaka.

Affärsidén bygger på att erbjuda företag och organisationer helhetslösningar inom telekommunikation samt att tillhandahålla tjänster och produkter som gör detta möjligt.

Telebolaget vet hur viktig telekommunikationen är för våra kunder, därför är de ytterst selektiva och noggranna i deras val av operatörer och samarbetspartners.

De har kontor i Västerås & Örebro med kunder i hela Sverige och är betrodd partner till alla operatörer.

Hör av dig till oss så kan vi tillsammans hitta de kommunikationslösningar som passar utifrån ert företags behov.

IT-PARTNER

Vår målsättning är att våra kunder bara ska behöva en leverantör när det gäller IT. Fokusera på det ni gör bäst och låt oss ta hand om din drift & support av IT.

WEBBYRÅ

Vi har rätt verktyg, god erfarenhet, bra strategier och det personliga engagemanget för att digitalt underlätta din vardag till max!

Nyhetsbrev