Molntjänster, Mobil växel & Office 365

Vi erbjuder lösningar för bl.a. e-post, backup, mobilväxel, affärssystem och mycket annat. Allt för att ni ska ha tillgång till era system oavsett var i världen ni än befinner er.

Med molntjänster ser ni till att alla era medarbetare har tillgång till den informationen som de behöver, oavsett om de använder mobiltelefon, surfplatta eller dator. Med molntjänster säkrar ni era system om något olyckligt skulle inträffa.

Microsoft Office 365

Office 365 är en molnbaserad tjänst som innehåller de bästa verktygen för dagens arbetssätt. i Office 365 hittar du välbekanta verktyg så som Outlook, Excel, Word, PowerPoint m.m. för samarbeten mellan team, enheter och plattformar. Oavsett om du väljer att arbeta online eller offline från datorn, surfplattan eller din telefon så har du allt du behöver i Office 365.

Vill ni att alla medarbetare skall få tillgång till e-post, kalendrar och kontakter var ni än befinner er så är Microsoft Exchange lösningen. Vi hjälper er att sätta upp lösningen och implementera den i de enheter ni önskar.

Exchange är ett system för meddelandehantering som utvecklats och stöds av Microsoft. Med hjälp av ett exchange-konto får du tillgång till din e-post, kalender och dina kontakter oavsett var du befinner dig. All e-post som skickas från en av dina enheter syns på dina andra enheter och samma sak gäller kalender, kontakter, uppgifter och anteckningar. Har du t.ex en iPhone, iPad och en dator och sparar en kontakt i telefonen syns e även på dina andra enheter.
Microsoft Exchange har blivit standardvalet för de flesta företags e-postlösningar.

Mobil växel – företagsväxel för företag

Tack vare vårt samarbete med en av Sveriges största teleleverantörer kan vi erbjuda telefonabonnemang från följande operatörer (Tele2, Telia, Tre, Telenor) samt växellösningar i molnet.

Med en företagsväxel i mobilen har ni alltid tillgång till växeln var ni än befinner er. Vi erbjuder mobila växlar som fungerar med samtliga operatörer.

Online Backup

Med Bluescreen Backup säkerhetskopierar du valda data automatiskt, oavsett om du arbetar på kontoret, mobilt eller hemma. Backupen görs i bakgrunden medan du arbetar och när den är klar får du ett meddelande och en rapport till din e-post.

Programvaran har stöd för schemalagd backup och skuggkopior (Volume Shadow Copy) som gör backup av öppna filer. Du ställer själv in hur många dagar borttagna filer ska sparas. All data komprimeras och krypteras sedan med 128-bit AES innan överföring sker till servrar hos Bluescreen. Du väljer själv krypteringsnyckel vilket säkerställer att bara du kommer åt informationen.

Microsoft Azure

Microsoft Azure är en molnplattform för att skapa, distribuera och hantera program via Microsoft datacenter. Med Azure får ditt företag snabb tillgång till virtuella servrar, lagring och andra komponenter för att bygga en komplett IT-lösning. Kontakta oss för att tillsammans hitta den lösning som passar ert företag.

IT-PARTNER

Vår målsättning är att våra kunder bara ska behöva en leverantör när det gäller IT. Fokusera på det ni gör bäst och låt oss ta hand om din drift & support av IT.

WEBBYRÅ

Vi har rätt verktyg, god erfarenhet, bra strategier och det personliga engagemanget för att digitalt underlätta din vardag till max!