Nätverkslösningar & Installationer

Bluescreen har stor erfarenhet av olika typer av nätverkslösningar och nätverksinstallationer. Vi har bland annat hotell, skolor och företag med nationell spridning under våra vingar.

Oavsett storlek på företaget så hjälper vi dig att få ett stabilt och säkert nätverk, till en så låg kostnad som möjligt.

Nätverkslösningar Bluescreen Västerås

Vilken nätverkslösning passar idag & imorgon?

Vid större installationer kommer vi ut till dig och går igenom vad du kan komma att behöva. Vi lyssnar på dina önskemål och går igenom dina behov.

Därifrån skräddarsyr vi en lösning som passar just dig och ditt företag, oavsett om det rör sig om en trådlös installation, om det ska monteras uttag vid stationer eller om du behöver en virtuell lösning.

Utbud vid nätverksinstallationer

Vi ger förslag på vilken leverantör som ska leverera produkterna utifrån ditt företags behov. Allt för att du ska slippa betala extra för funktioner som du aldrig kommer att behöva eller använda. Ett litet urval av våra leverantörer är:

Natverkslosningar-natverksinstallation-D-link-IT-losningar-bluescreen

Nätverksdrift för att spara tid och pengar

Tillsammans med dig säkrar vi din drift. Alltså inget onödigt kostsamt eller annat konstigt kommer som en chock.

Vi ser till så att ditt företag eller liknande aldrig står still. Vi kontrollerar dessutom regelbundet om det finns någon uppdatering eller annan typ av lösning för att ytterligare säkra dina filer och ditt nätverk.

IT-PARTNER

Vår målsättning är att våra kunder bara ska behöva en leverantör när det gäller IT. Fokusera på det ni gör bäst och låt oss ta hand om din drift & support av IT.

WEBBYRÅ

Vi har rätt verktyg, god erfarenhet, bra strategier och det personliga engagemanget för att digitalt underlätta din vardag till max!