Vilka är vi?

Bluescreen startades 2009 i Västerås. Vi som startade företaget har lång erfarenhet av att serva företag med IT-tjänster och webblösningar.

Redan från start hade vi ett starkt kundfokus vilket har genomsyrat verksamheten sedan dess.

I september 2016 flyttade Bluescreen in till nya och moderna lokaler på Kopparlunden i Västerås. Och det är där vi befinner oss nu. Välkommen att besöka oss.

Bluescreen-vasteras-kopparlunden
Bluescreen-vasteras-om-oss

Vårt mål

Vår målsättning är att våra kunder bara ska behöva en leverantör när det gäller IT.

Vi ska som din IT-Partner leverera kostnadseffektiva och säkra IT-lösningar med fokus på kundens behov. Vi ska hålla våra kunder nöjda med utmärkt service och konkurrenskraftiga priser.

Vill du följa med?

Att sätta kunden i fokus har verkligen varit ett vinnande koncept.

Idag är våra kunder våra bästa säljare. Via att lyssna på kundens behov och se till att leverera vad de önskar har vi växt som företag. Idag kan våra kunder få allt ifrån IT-service till affärssystem och molntjänster.

Nu kan vi verkligen leva upp till vår målsättning att kunden ska bara behöva en leverantör när det gäller IT. När börjar din resa?

Kontakta oss
Bluescreen-vasteras-kopparlunden-4

IT-PARTNER

Vår målsättning är att våra kunder bara ska behöva en leverantör när det gäller IT. Fokusera på det ni gör bäst och låt oss ta hand om din drift & support av IT.

WEBBYRÅ

Vi har rätt verktyg, god erfarenhet, bra strategier och det personliga engagemanget för att digitalt underlätta din vardag till max!