Serverdrift & Serverlösningar

Vi har stor erfarenhet av serverdrift och molntjänster. Vi erbjuder skräddarsydda helhetslösningar för både små- och stora företag

Serverdrift & Serverlösningar Bluescreen Västerås

Microsoft Azure

Microsoft Azure är en molnplattform för att skapa, distribuera och hantera program via Microsoft datacenter. Med Azure får ditt företag snabb tillgång till virtuella servrar, lagring och andra komponenter för att bygga en komplett IT-lösning. Kontakta oss för att tillsammans hitta den lösning som passar ert företag.

microsoft-azure

Virtuell server

Till en bråkdel av priset för dedikerade servrar så kan vi erbjuda er virtuella servrar. Genom att dela hårdvara i en server med andra sänker det era kostnader.

Den virtuella servern är helt elastisk och lätt att skala upp och ner beroende på efterfrågan av kärnor och lagring. Det är lätt att komplettera tjänsten med extra hosting eller tjänster såsom VLAN eller lastbalansering.

För att bli så kostnadseffektiv som möjligt hyr ni licenser på månadsbasis för virtuella servrar och ni kan ändra det antal licenser som ni faktiskt använder.

Dedikerad server

Ni kan köra en egen server på plats i era egna lokaler eller så kan ni även lägga det i molnet. Ni kan ha gemensamma mappar, begränsa tillgång till olika användare, jobba mot serverns fjärrskrivbord, spara backup på ett säkrare sätt och otroligt mycket mer.

Vi hjälper er med allt redan från start för att ni ska komma igång så snabbt och enkel som möjligt. Vi kommer och kollar på möjligheterna och går igenom vad ni har för önskemål och vad ni behöver.

Sedan utformar vi ett kostnadsförslag som ni kan ta ställning till. Vid godtagande sätter vi igång så snabbt som möjligt och vi anser inte att arbetet är klart förrän du som kund är helt nöjd.

Serverdrift

Tillsammans med dig säkrar vi din serverdrift. Alltså inget onödigt kostsamt eller annat konstigt kommer som en chock.

Vi ser till så att ditt företag eller liknande aldrig står still. Vi kontrollerar dessutom regelbundet om det finns någon uppdatering eller annan typ av lösning för att ytterligare säkra dina filer och ditt nätverk.

VPN

Vill du att dina anställda ska kunna nå kontorsnätverket hemifrån, från en annan plats i världen eller vill du bara skydda känslig trafik? Detta kan göras både smidigt och säkert via VPN (Virtual Private Network).

Som med allt annat finns det en mängd olika typer av VPN-lösningar beroende på vad du och ditt företag behöver. Hör av dig till oss så förenklar vi din arbetsvardag.

Genom att outsourca er serverdrift får ni mer tid till att fokusera på er kärnverksamhet

IT-PARTNER

Vår målsättning är att våra kunder bara ska behöva en leverantör när det gäller IT. Fokusera på det ni gör bäst och låt oss ta hand om din drift & support av IT.

WEBBYRÅ

Vi har rätt verktyg, god erfarenhet, bra strategier och det personliga engagemanget för att digitalt underlätta din vardag till max!