Systemleverantör Västerås med kunder i hela Norden

Väletablerat IT-företag och systemleverantör som förverkligar dina idéer

WorkCloud

Effektivisera ert arbetssätt och få mer tid över till fantastisk kundservice

Med WorkCloud får företaget en effektiv samsyn över affärer, projekt och kundinformation. Du kommer gång på gång överraska dina kunder med tydlig struktur och extra bra kundservice.

Ett urval av våra moduler

Affärsmöjligheter

Offerthantering

Uppgiftshantering

Arbetsorder

Ärendehantering

Tidrapportering

Orderhantering

Objektregister

Projektverktyg

Utlägg

Frånvarohantering

Avtalshantering

Säkra uppgifter

Kundregister

Leverantörsregister

Artikelregister

Inköpsmodul

Digital skyltning

Heltäckande Systemleverantör i Västerås

digital-skyltning-webbyra

Digital skyltning
 

Öka kundernas besöksupplevelse med hjälp av digital skyltning. Digital skyltning kan förekomma i publika miljöer, kontor, butiker & restauranger m.m.

Vi erbjuder helhetslösningar som inkluderar menysystem, skärmar, installation & konfiguration, utbildningar & support samt finansiering.

Bokningssystem online bokning system webbsystem

Bokningssystem

Oavsett om du vill ge dina kunder möjlighet att själva kunna boka online eller om du vill detaljstyra en bokning helt själv så är det inget som är krångligt, dyrt eller ens tidskrävande.

Vi på Bluescreen har utvecklat ett bokningssystem som fokuserar på användarvänlighet och säkerhet.

bluescreen-macbook-uthyrning

Uthyrningssystem

Vi på Bluescreen har lång erfarenhet och vet vad som krävs för att erbjuda ett tilltalande och funktionellt uthyrningssystem med onlinebokning.

Systemet har utvecklats av oss på Bluescreen från grunden och därför kan vi erbjuda er ett anpassat system som lätt kan integreras med er befintliga hemsida.

DRICKA KAFFE ELLER PRATA BUSINESS?

Vi gillar båda delarna!

Väletablerat IT-företag & beprövad systemleverantör

Bluescreen är inte enbart ett väletablerat IT-företag, utan även en mycket beprövad systemleverantör Västerås med kunder i hela Sverige och Norden. Vi tar alltid ett helhetsansvar vid systemutveckling och webbproduktion.

Förutom hemsidor har vi, baserat på erfarenhet som webbyrå och omfattande feedback från våra kunder, själva utvecklat ett flertal system.
Vi erbjuder system för uthyrning, bokning, tidrapportering och sist, men absolut inte minst, vårt modulbaserade affärssystem & CRM WorkCloud.

LÅT OSS BLI

Din systemleverantör

Hur kan vi digitalisera din vardag?

bli-uppringd-popup-iphone

Bli uppringd

Kontakta oss

Kom ihåg att inte uppge några känsliga personuppgifter som t.ex. personnummer eller lösenord m.m. För mer information se vår integritetspolicy.
Kontakta oss

Telefon

Mail

Fjärrsupport

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats, vilket du accepterar genom att fortsätta att använda webbplatsen.