Tidrapportering & tidregistrering

Vårt webbaserade program WorkCloud Tidrapportering ger dig inte bara en enkel och bekväm stämpelklocka med utökade funktioner, utan du får ett komplett tidsredovisningssystem. Tillgänglig för in- och utstämpling och administrering dygnet runt och överallt. Hantera allt ifrån personalregister till schemaläggning i ett och samma system.

Det har aldrig varit enklare att skapa löneunderlag och hantera frånvaro, OB, flex, övertid mm. Allt detta och lite till med enkel överblick och statistik.

webbyra-vasteras-bluescreen
tidrapportering, tidredovisning, tidregistrering

Personalliggare

WorkCloud Tidregistrering har en inbyggd personalliggare så nu kan ni äntligen slippa pappersversionen.

OB och övertid

WorkCloud Tidregistrering sköter OB och övertid löpande åt er och skriver in det i löneunderlagen.

Mobilanpassad

Tidredovisa, lägg in frånvaro eller kolla ditt schema direkt från mobilen.

Håll koll på företagets tidrapportering & tidregistrering

Fördelar med digitalt tidssystem

  • Spara tid vid lönehantering
  • Färdiga löneunderlag
  • Frånvaro & avvikelser
  • Hantering av utlägg
  • Personalregister
  • Register över förmåner
  • Enkel schemahantering
  • Attestering av tider
  • Tillgänglig dygnet runt

Hantering av utlägg

Registrera kvitton, begär milersättning och registrera traktamenten med hjälp av utläggsmodulen. Möjlighet att ladda upp filer direkt från datorn, telefonen eller paddan. Du kan även välja att koppla ditt utlägg till en specifik arbetsorder, projekt eller skapa fakturaunderlag.

Vill du prata business

eller bara dricka kaffe?

Vi gillar båda delarna.

Välkommen in till oss!

Boka ett möte

Behörigheter i WorkCloud

Som administratör i WorkCloud har du total kontroll över alla behörigheter för alla användare i alla moduler. Du kan även skapa behörighetsgrupper för att snabba upp administrationen.

I en smidig vy väljer du vilka moduler användaren har tillgång till och kan på en ytterst detaljerad nivå välja vilka behörigheter denne har i varje modul. Samma sak kan du göra med behörighetsgrupper, till vilken du kopplar användare, för att få en enklare hantering av stora mängder inställningar och eller användare.

Sammankopplade moduler i WorkCloud

Spara tid och minska risken för administrativa misstag med våra sammankopplade moduler. Exempelvis kan du tidrapportera och skapa fakturaunderlag direkt från alla moduler, och från projekt kan du direkt skapa ärenden och arbetsordrar. Detta är bara ett fåtal av alla praktiska sammankopplingar vi har i WorkCloud för att underlätta det administrativa arbetsflödet.

Hör av dig till oss så berättar vi hur WorkCloud Tidrapportering gör tillvaron enklare för dig, ditt företag och dina anställda!

IT-PARTNER

Vår målsättning är att våra kunder bara ska behöva en leverantör när det gäller IT. Fokusera på det ni gör bäst och låt oss ta hand om din drift & support av IT.

WEBBYRÅ

Vi har rätt verktyg, god erfarenhet, bra strategier och det personliga engagemanget för att digitalt underlätta din vardag till max!