Vi fortsätter vår digitala resa

tove och jennifer

Dela inlägg:

Vi expanderar och erbjuder fler tjänster

Vi strävar såklart framåt och uppåt och utökar därför vårt team på Bluescreen. Vi har anställt två nya kollegor, Tove Ramsin som Digital Marknadsstrateg och Jennifer Pössl som Designer och kan därmed erbjuda ytterligare tjänster till våra kunder.

Tove kommer närmast från stadsnätet Fibra AB och dessförinnan Frontit AB. Hon har jobbat med content för webb sedan 2000 och även drivit eget inom kommunikation och digital marknadsföring.  Jennifer är utbildad inom grafisk design, webbdesign mm och har tidigare arbetat som bl a originalare.

Det här är ännu ett steg i hur vi digitaliserar våra kunders vardag när vi nu utöver affärssystemet WorkCloud även kan ta fram grafiska profiler, egen design av offertmallar samt skapa content och annonser till webb och sociala medier.

Exempel på tjänster vi nu kan erbjuda:

  • Annonsering sociala medier
  • Content (innehåll) till sociala medier
  • Redaktionellt innehåll/nyheter till webb
  • Sökmotoroptimering
  • Google Ads
crm-rapport
crm system vad är ett crm systeem

Andra inlägg

WorkCloud

Skapa digitala enkäter

Nu kan du skapa dina egna digitala enkäter i WorkCloud och skicka till dina kunder, prospekts och kontakter. WorkCloud tar hand om utskick, design, påminnelser och data.

Läs mer »
Kundcase med

Kakelbutik & Utställning

Kakelbutik & Utställning erbjuder ett helhetskoncept inom badrumsrenovering, allt från kakel till badrumsmöbler. Företaget har egna hantverkare som utför allt från renovering av badrum till större entreprenader och en av Västerås bästa utställningsbutik med ständigt uppdaterade miljöer!

Läs mer »

Kontakta oss

Kom ihåg att inte uppge några känsliga personuppgifter som t.ex. personnummer eller lösenord m.m. För mer information se vår integritetspolicy.
Kontakta oss

Telefon

Mail

Fjärrsupport

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats, vilket du accepterar genom att fortsätta att använda webbplatsen.

bli-uppringd-popup-iphone

Bli uppringd