Webbhotell & domäner

Förutom webbutveckling, egenutvecklade webbsystem och anpassade helhetslösningar erbjuder vi även hosting. Tack vare vårt samarbete med ett av Europas största webbhotell kan vi erbjuda ett brett utbud av moln- och hostingtjänster.

Oavsett storlek på företag eller budget erbjuder vi säkra lösningar anpassat efter era behov. Vi hjälper till med domänregistrering, webbhotell, flytt av webbplats, molnbackup, e-posttjänster, certifikat och mycket mer.

Vi på Bluescreen tycker inte att du ska betala för kapacitetutrymme eller kapacitet du inte har behov av. Genom att låta oss hjälpa ditt företag så får du kontroll över IT-kostnaderna och kan fokusera på företagets kärnverksamhet utan att behöva lägga resurser på teknik.

Vill du prata business

eller bara dricka kaffe?

Vi gillar båda delarna.

Välkommen in till oss!

Boka ett möte

Hör av dig till oss så berättar vi om fördelarna med att ha Bluescreen som helhetsleverantör för ditt företags närvaro på nätet!

IT-PARTNER

Vår målsättning är att våra kunder bara ska behöva en leverantör när det gäller IT. Fokusera på det ni gör bäst och låt oss ta hand om din drift & support av IT.

WEBBYRÅ

Vi har rätt verktyg, god erfarenhet, bra strategier och det personliga engagemanget för att digitalt underlätta din vardag till max!