Webbutveckling / Hemsidor

En bra, snygg och funktionell hemsida lockar fler kunder och kontakter. Idag är moderna och lättanvända hemsidor ett krav i ett företags digitala marknadsföring.

Alla verksamheter är olika, därför är det viktigt för oss att få en djupgående förståelse för vad just ditt företag har för mål med den nya webbplatsen och hur vi kan sätta en strategi för just ditt företags digitala närvaro.

hemsidor-webbutveckling-bluescreen

Låt oss ta hand om din webbproduktion

Vi bygger nya moderna hemsidor åt företag. Allt vi gör har responsiv design och är fullt ut mobilanpassad. Detta är ett måste i dagens läge, där fler och fler endast använder telefonen eller surfplattan till informationssökningar och nyttjande av tjänster på nätet.

Via en CMS-modul kan du själv sköta och hantera ditt innehåll. Detta gör att du slipper massa extra kostnader, endast för att du kanske vill göra någon liten ändring på din sida.

Webbyrå Västerås webbutveckling hemsidor
hemsidor-analys-webstrategi-bluescreen

Analys & Webbstrategi

Vi startar projektet med en kartläggning och analysering av verksamhetens aktuella webbstrategi. Det är viktigt för oss att förstå era mål och syften med er digitala närvaro. Därför går vi tillsammans igenom era önskemål och krav samt skapar en struktur för hela projektet. Självklart kommer vi med tips och idéer längst vägen för att underlätta hela processen.

hemsidor-design-varumarke-bluescreen

Design & Varumärke

Varje bolag och organisation är unik och har ett eget varumärke. Vårt mål är att skapa en unik design som återspeglar företagets grafiska profilering. Vi vill att era besökare ska få samma upplevelse oavsett vilken enhet de använder, därför är responsiv design en självklarhet i alla våra webbprojekt.

hemsidor-innehall-bluescreen

Innehåll

Tillsammans bestämmer vi vilket innehåll som bör finnas med på webbplatsen och hur innehållet bör presenteras. Utifrån hemsidans upplägg tar vi fram en sitemap som går i linje med design och logik. Vissa kunder vill själva ansvara för innehållet, andra vill att vi tar fullt ansvar. Oavsett hur ni väljer att göra så erbjuder vi olika lösningar.

hemsidor-drift-sakerhet-bluescreen

Drift & Säkerhet

Tack vare vårt samarbete med en av Europas största webbhotell kan vi erbjuda ett brett utbud av moln- och hostingtjänster. Oavsett storlek på projekt eller budget erbjuder vi säkra lösningar anpassat efter era behov. Vi hjälper till med domänregistrering, webbhotell, flytt av webbplats, molnbackup, e-posttjänster, certifikat och mycket mer.

hemsidor-hemsideuppdatering-bluescreen

Hemsideuppdatering

För en fast kostnad erbjuder vi säkerhetsuppdateringar, versionshantering, uppdatering av tillägg och plugins för att hålla ert system säkert och modernt. Vi hjälper självklart till vid uppdatering av innehåll på undersidorna, skapa och redigera nyheter m.m.

Arbetsorder, arbetsordersystem

Sökmotoroptimering (SEO)

Vi erbjuder sökmotoroptimering (SEO), Google annonsering (AdWords) och annonsering på sociala medier. Sökmotoroptimering handlar om att arbeta med sökmotorernas organiska sökresultat och går ut på att nå bättre placeringar i sökmotorerna.

Vill du prata business

eller bara dricka kaffe?

Vi gillar båda delarna.

Välkommen in till oss!

Boka ett möte

Integrera våra tjänster med din hemsida

Bokningssystem
Uthyrningssystem
Offertverktyg
Fortnox
Ärendehantering
Projekthantering
Utskickssystem
CRM system

Hör gärna av dig så förklarar vi lite mer ingående hur din hemsida kan se ut och byggas upp för att dina kunder och medarbetare ska vilja återkomma till sidan gång på gång.

IT-PARTNER

Vår målsättning är att våra kunder bara ska behöva en leverantör när det gäller IT. Fokusera på det ni gör bäst och låt oss ta hand om din drift & support av IT.

WEBBYRÅ

Vi har rätt verktyg, god erfarenhet, bra strategier och det personliga engagemanget för att digitalt underlätta din vardag till max!