Webbutveckling

Hemsida byggd i WordPress

För oss är det viktigt att få en djupgående förståelse för vad ditt företag har för mål med den nya webbplatsen och hur vi kan sätta en strategi för just ditt företags digitala närvaro.

Låt oss ta hand om din

webbproduktion

Vi bygger nya moderna hemsidor åt företag.

Via en CMS-modul kan du själv sköta och hantera ditt innehåll. Detta gör att du slipper massa extra kostnader, endast för att du kanske vill göra någon liten ändring på din sida. Om du hellre vill lämna över hanteringen av din hemsida till oss så kan vi såklart hjälpa till med uppdateringar och löpande skötsel.

Förutom webbutveckling, systemutveckling och anpassade helhetslösningar erbjuder vi även hosting.

Bildgallerier

bildspel, banners

Obegränsat

med sidor

Google analytics

uppsättning & integrering för trafikuppföljning

Google search console

uppsättning & integrering för trafikuppföljning

Exempel på

vad som ingår

Redirect av sidor

från tidigare webbplats för att behålla Google ranking

Formulär

för kontakt eller offert

Integrering

av sociala medier

Nyhetsbrev

nyhetssida & inlägg

Lyssna inte på oss

lyssna på dem

andreas create 1 1

Andreas Pettersson

Projektledare, Create Business Incubator

”En leverans av hög klass rakt igenom vad gäller utvecklingen av samtliga delar. Tillmötesgående, snabbt behjälpliga under tidspress…”

mansour

Mansour Nozhatzadeh

VD, Klinik E.K.

”Vi har samarbetat med Bluescreen i många år. Tillgänglighet, lyhördhet och mångsidighet är det som vi haft stor nytta av.”

pedram

Pedram Sardari

VD/Ägare, Hoffner Auto

”Jag upplever att Bluescreen lyssnade på mig som kund och direkt förstod exakt vad det var vi ville uppnå med vår nya hemsida…”

benns

Bennströms

”Bluescreen var väldigt lyhörda och flexibla i våra möten för att tillgodose våra behov. I hela processen har vi haft en god dialog med en tydlig röd tråd där Bluescreen varit kreativa och kommit med bra idéer. Vi blev väldigt nöjda med resultatet med hemsidan.”

joel-2.jpg

Joel Borg

VD/delägare, Heby Städ & Flytt

”Vi är otroligt nöja med att ha hittat en totalleverantör som kan hjälpa oss med allt.”

mathias

Mathias Bergh

Butiksansvarig, DE Plattsättning

”Genom hela projektet har Bluescreen visat på en stor flexibilitet och varit väldigt lyhörda på våra önskemål…”

Christoffer

Christoffer Andersson

VD, Xtream Clean

”Orsaken till att vi anlitar [Bluescreen] är att de alltid är snabba på att hjälpa oss och kunniga inom sina områden.”

Domän & Webbhotell

registrering, hosting, m.m.

Integritetspolicy

hjälp med formulering

Exempel på

tilläggstjänster

WordPress-avtal

uppdateringar, backup, m.m.

API-integration

hjälp med integrationer

Exempel på

Arbetsprocess webbutveckling

Vi är med er hela vägen och tar hand om hela processen från domänregistrering och webbhotell till webbproduktion, lansering, internetmarknadsföring och uppföljning.

Klicka på de olika stegen för mer info

Vi startar projektet med en kartläggning och analysering av verksamhetens aktuella webbstrategi. Det är viktigt för oss att förstå era mål och syften med er digitala närvaro. Därför går vi tillsammans igenom era önskemål och krav samt skapar en struktur för hela projektet. Självklart kommer vi med tips och idéer längs vägen för att underlätta hela processen.

 

Tillsammans bestämmer vi vilket innehåll som bör finnas med på webbplatsen och hur innehållet bör presenteras. Utifrån hemsidans upplägg tar vi fram en sitemap som går i linje med design och logik. Vissa kunder vill själva ansvara för innehållet, andra vill att vi tar fullt ansvar. Oavsett hur ni väljer att göra så erbjuder vi olika lösningar.

Tack vare vårt samarbete med en av Europas största webbhotell kan vi erbjuda ett brett utbud av moln- och hostingtjänster. Oavsett storlek på projekt eller budget erbjuder vi säkra lösningar anpassat efter era behov. Vi hjälper till med domänregistrering, webbhotell, flytt av webbplats, molnbackup, e-posttjänster, SSL-certifikat och mycket mer.

För en fast kostnad erbjuder vi säkerhetsuppdateringar, versionshantering, uppdatering av tillägg och plugins för att hålla ert system säkert och modernt. Vi hjälper självklart till vid uppdatering av innehåll på undersidorna, skapa och redigera nyheter m.m.

Från förfrågan till leverans

Skrolla sidleds för att se alla steg -->

Offertförfrågan
från hemsida
Digital offert
signering
Uppstartsmöte
önskemål, design, struktur
Utkastgranskning
korrigering & anpassning
Lansering
hemsidan går live
WordPressavtal
drift, underhåll, m.m.

 Personligt  bemötande

Bluescreen 800x800vit B 1

 Specialkompetens  inom webb- & systemutveckling

Snabb & tillgänglig  support 

Vi erbjuder även

moln- & hostingtjänster

Tack vare vårt samarbete med ett av Europas största webbhotell kan vi erbjuda ett brett utbud av moln- och hostingtjänster.

Oavsett storlek på företag eller budget erbjuder vi säkra lösningar anpassat efter era behov. Vi hjälper till med domänregistrering, webbhotell, flytt av webbplats, molnbackup, e-posttjänster, certifikat och mycket mer.

Vi på Bluescreen tycker inte att du ska betala för kapacitetsutrymme eller kapacitet du inte har behov av. Genom att låta oss hjälpa ditt företag så får du kontroll över IT-kostnaderna och kan fokusera på företagets kärnverksamhet utan att behöva lägga resurser på teknik.

Är du intresserad?

Kontakta oss

skriv till oss nedan

Kom ihåg att inte uppge några känsliga personuppgifter som t.ex. personnummer eller lösenord m.m. För mer information se vår integritetspolicy.