annonsering i sociala medier

Med en strategisk och genomtänkt annonsering på Facebook och Instagram når
du fler följare och uppnår en större spridning av ditt varumärket.

så hjälper vi dig med marknadsföring på

Facebook och Instagram

Oavsett om ditt mål med annonseringen är att sälja fler produkter, driva trafik till företagets hemsida, marknadsföra nyheter eller presentera tjänster så anpassar vi annonserna efter detta och riktar dem mot de målgrupper och geografiska områden som ni önskar nå.

Varför ska jag annonsera i sociala medier?

Att annonsera i sociala medier blir allt vanligare och anledningen är enkel, det är träffsäkert och effektivt! Med annonser på t ex Facebook eller Instagram har du möjlighet att nå miljontals användare eller rikta ditt innehåll till mindre grupper. 

 

Se sociala medier som ditt aktuella skyltfönster. Här skapar du intresse för din produkt eller tjänst, berättar om nyheter och visar dig tillgänglig för dina kunder. Med en genomtänkt strategi och med rätt utformade annonser ökar vi ditt företags synlighet i just dina kundgrupper.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vi målgruppsanpassar och publicerar era annonser i valda sociala medier för ökad varumärkeskännedom och optimal spridning. Antingen med färdigt material från er eller material/annons skapad av oss.

Vi publicerar nytt löpande innehåll i dina valda sociala medier för att skapa kreativa kanaler med ökat antal följare och därmed ökad varumärkeskännedom.

Vi gör en sökordsanalys för er webb och sociala kanaler som vi kontinuerligt
analyserar och justerar för att nå bättre placering hos
sökmotorerna och synas på rätt sökord och rätt sökfras. Läs mer.

Hur går det till?

Varje verksamhet är unik och det som är speciellt just för ditt företag vill vi lyfta i de kanaler där dina befintliga och nya kunder finns. Därför gör vi tillsammans en plan för hur just ditt företag kan optimera sin annonsering och närvaro i sociala medier!

1

Behovsanalys

Vi analyserar ditt företags behov och tar därefter fram en plan för annonseringen.
Vad är målet med annonsering? Nya kunder, ökad varumärkeskännedom, annat? Behöver ni hjälp att skapa innehåll eller vill ni skicka färdigt innehåll till oss?

2

Budget & önskemål

Ni bestämmer mot vilken målgrupp och vilket
geografiskt område ni vill rikta er annonsering.
Ni väljer en egen budget att spendera per månad. Självklart hjälper vi er att ta
fram en rekommenderad startbudget. 

3

Implementering & uppföljning

Vi lägger upp innehåll och/eller annonser enligt dina önskemål och levererar varje månad en rapport på resultatet av aktuella annonser.

LÅT OSS BLI

DIN webbyrå i västerås

Hur kan vi digitalisera din vardag?

bli-uppringd-popup-iphone

Bli uppringd

Kontakta oss

Kom ihåg att inte uppge några känsliga personuppgifter som t.ex. personnummer eller lösenord m.m. För mer information se vår integritetspolicy.
Kontakta oss

Telefon

Mail

Fjärrsupport

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats, vilket du accepterar genom att fortsätta att använda webbplatsen.