Digital skyltning

Öka kundernas besöksupplevelse med hjälp av digital skyltning! Vi hjälper er med nyckelfärdiga lösningar anpassade efter era behov.

Automatisk ändring av meny med

Schemaläggning

Digital skyltning gör det enkelt att byta mellan olika menyer och budskap. Extra smidigt blir det med schemaläggning av menyer som automatiskt ändras vid exempelvis frukost, lunch & middag.

Steg för steg...

  • Installation & konfiguration
  • Utbildning & support
  • Finansiering

Vi sköter allt från uppsättning av skärmar till kabeldragning och nätverk.

Vi utbildar dig och din personal så att ni själva kan hantera menyer och skärmar. Vid problem med någon skärm finns vi tillgängliga för support och eventuell felsökning.

Vi erbjuder finansieringslösningar i form av leasing och långtidshyra.

Hur går det till?

Med våra flexibla system kan ni sköta displayer på distans oavsett var i världen ni befinner er och på så sätt sprida viktig information till utvalda displayer. Vi är med från behovsanalys till uppsättning och installation av skärmen.

1

Behovsanalys

Vi träffas och går igenom era önskemål och behov. Samtidigt får ni chansen att se hur vår webbaserade administrationspanel fungerar.

digital-skyltning-webbyra

2

Skärmar

Det finns skärmar för alla behov och miljöer. Vi hjälper er att hitta de skärmar som passar er verksamhet. Vi rekommenderar att ni använder skärmar som är särskilt anpassade för digital signage.

3

Offert

Efter mötet plockar våra utvecklare och designer fram förslag på menyer. Vi ger exempel på vilken typ av teknisk utrustning ni behöver, så som skärmar och programvaror.

WorkCloud

Effektivisera ert arbetssätt och få mer tid över till fantastisk kundservice

Med WorkCloud får företaget en effektiv samsyn över affärer, projekt och kundinformation. Du kommer gång på gång överraska dina kunder med tydlig struktur och extra bra kundservice.

Ett urval av våra moduler

Affärsmöjligheter

Offerthantering

Uppgiftshantering

Arbetsorder

Ärendehantering

Tidrapportering

Orderhantering

Objektregister

Projektverktyg

Utlägg

Frånvarohantering

Avtalshantering

Säkra uppgifter

Kundregister

Leverantörsregister

Artikelregister

Inköpsmodul

Digital skyltning

LÅT OSS BLI

DIN webbyrå i västerås

Hur kan vi digitalisera din vardag?

bli-uppringd-popup-iphone

Bli uppringd

Kontakta oss

Kom ihåg att inte uppge några känsliga personuppgifter som t.ex. personnummer eller lösenord m.m. För mer information se vår integritetspolicy.
Kontakta oss

Telefon

Mail

Fjärrsupport

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats, vilket du accepterar genom att fortsätta att använda webbplatsen.