Uthyrningssystem

Med stort fokus på användarvänlighet får du ett uthyrningssystem där du som företagare ska spara tid, pengar och därigenom få en lönsammare uthyrningsverksamhet.

uthyrningssystem onlinebokning

Tillgänglighet

Tack vare det molnbaserade uthyrningssystemet har du tillgång till dina bokningar dygnet runt, oavsett var i världen du än befinner dig.

Onlinebokning

Dina kunder kan på ett enkelt och bekvämt sätt göra bokningar online via din hemsida oavsett om du är på semester eller har telefonen avstängd.

Bekräftelse & påminnelse

Du har möjlighet att skicka ut automatiska bekräftelser & påminnelser både via e-post och SMS. Texten i meddelandet kan du själv ställa in och ditt företagsnamn står alltid som avsändare.

Användarvänligt uthyrningssystem

som kan användas när och var du vill.

bluescreen-macbook-uthyrning

Vad får jag med

Uthyrningssystemet?

Vi har utvecklat allt från grunden och kan därför erbjuda er ett anpassat system som lätt kan integreras med er befintliga hemsida.

Med stort fokus på användarvänligheten får du ett uthyrningssystem där du som företagare kommer att spara både tid och pengar, vilket därigenom ger en lönsammare uthyrningsverksamhet.

Det här är ett av få system på marknaden som enkelt hanterar envägsuthyrning. Vi blev utvalda att leverera uthyrningsprogram till en av Sveriges största släpvagnsleverantörer. Av den anledningen har vi därför utvecklat ett otroligt bra och lättanvänt system, som dessutom är väl beprövat.

  • Kalender - bättre översikt
  • Kundregister
  • Statistik
  • Personnummersökning
  • Objekthantering - hotellsystem
  • Historik

Med hjälp av kalendern får du total överblick över hur dagens/veckans/månadens bokningar och uthyrningar ser ut.

Kundregistret uppdateras automatiskt och du hittar all kundinformation på ett och samma ställe.

Håll koll på antal bokningar, avbokningar, sammanställning av intäkter, utgifter, beläggningsgrad vid uthyrning av exempelvis rum och mycket mer.

Automatisk koppling för att hämta uppgifter från Skatteverket via folkbokföringen.

Enkel objekthantering med tillgång till bland annat städlistor, åtgärds- & inventarielistor samt koppling av unika prisgrupper per objektkategori.

Du kan alltid på ett enkelt sätt gå tillbaka till både gamla och nya bokningar.

LÅT OSS BLI

DIN webbyrå i västerås

Hur kan vi digitalisera din vardag?

bli-uppringd-popup-iphone

Bli uppringd

Kontakta oss

Kom ihåg att inte uppge några känsliga personuppgifter som t.ex. personnummer eller lösenord m.m. För mer information se vår integritetspolicy.
Kontakta oss

Telefon

Mail

Fjärrsupport

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats, vilket du accepterar genom att fortsätta att använda webbplatsen.