Kundkontakt

I WorkClouds Kundkontakt-modul kan du lägga in alla uppgifter när du pratat med en kund och kommit överens om något eller gjort ett kundbesök som du vill logga. Välj själv vilken typ av kundkontakt, lägg till kontaktperson hos kund och välj om kunden ska faktureras, läs mer om de olika funktionerna nedan.

De senaste interaktionerna

I varje kundkort kan du i översikten se de senaste 50 interaktionerna som finns mellan kunden och er. I denna vy kan du bland annat se senaste kundkontakt, ärenden, service, m.m. 

kundkontakt-översikt
kundkontakt-färdig
kundkontakt-skapa-order

Ny kundkontakt & fakturerbar tid

När du skapar en ny kundkontakt kan du välja vilken typ av kontakt du haft med kunden samt skriva en kommentar om vad ni kom överens om. Du kan dessutom välja att markera tiden som du lade ner på kunden som fakturerbar. Du kan även lägga till artiklar om du haft materialkostnader vid exempelvis ett kundbesök. 

Order kopplad till kundkontakt

I Order-modulen kan du se om en order är skapad från en annan modul. Om ordern är skapad i en kundkontakt och den som skapat kundkontakten varit osäker på hur mycket kunden ska faktureras, kan du klicka på ”Skapad från Kundkontakt” för att få fram detaljer om kundkontakten och justera fakturabeloppet.

kundkontakt-order
kundkontakt-färdig

Kundvård & relationer

Med hjälp av WorkCloud kan ni effektivisera ert arbetssätt, era samarbeten och kommunikationen med kunder och samarbetspartners. Ett sätt att minska administrationen är till exempel att era kunder loggar in på Kundportalen i WorkCloud där de själva kan lägga upp ärenden och se status på ärenden som ni valt att visa i kundportalen.

Enligt undersökning lägger vi cirka 30 minuter eller mer på att leta information – varje dag. Det blir nästan 3 veckor på ett år! Har du råd med det?

bli-uppringd-popup-iphone

Bli uppringd

Kontakta oss

Kom ihåg att inte uppge några känsliga personuppgifter som t.ex. personnummer eller lösenord m.m. För mer information se vår integritetspolicy.
Kontakta oss

Telefon

Mail

Fjärrsupport

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats, vilket du accepterar genom att fortsätta att använda webbplatsen.