Servicehantering

Använd servicehantering-modulen för att underlätta administrationen vid serviceärenden. Tack vare dess funktioner har alla i verksamheten möjlighet att smidigt följa arbetsprocessen och förstå vad som hänt i ärendet utan att ha varit involverad i det.

Överblick & Status

I lobbyn för Service får du en överblick av samtliga serviceärenden och deras status. Du kan se dels hur många som är brådskande eller försenade, dels vilken individuell status respektive service har (t ex om den är påbörjad, inväntar svar från kund, om kund behöver ringas, osv). I serviceärendet ser du mer detaljer, anteckningar, händelselogg, kommentarer, uppgifter, order, m.m.

Workcloud-service-status
servicehantering system workcloud

Inställningar, Kundkonversationer & Anteckningar

Under Inställningar kan du själv lägga in vilken text som ska stå på service-lappen vid inlämnad/utlämnad service, ställa in tid för anonymisering vid avslutad/raderad service, lägga in vilka statusar som ska gå att välja mellan, aktivera/inaktivera fält, vilket standardsvar som ska kunna skickas i kundkonversationer, m.m. 

Via kundkonversationer kan du skicka meddelanden till kunden direkt via modulen. Konversationen är krypterad och kräver att kunden loggar in på Workcloud för att se meddelandet. Anteckningar kan ni exempelvis använda som loggbok för att anteckna steg i arbetsprocessen.

Enkel & användarvänlig system för Servicehantering

Skärmavbild 2020-01-02 kl. 12.03.38
Skärmavbild 2020-01-02 kl. 12.10.39

Anpassade formulär

Skapa checklistor eller andra typer av formulär som ska fyllas i. Formulären går att anpassa hur du vill och varje användare kan skapa hur många formulär som helst samt koppla dem till vilken modul som helst. Du har möjlighet att skapa egna fält och välja mellan olika typer så som: textfält, sifferfält, dropdown med ett/flera alternativ, checkbox med ett/flera alternativ, datumfält, bild. Dessutom kan du välja egen struktur för formuläret samt förhandsgranska det för att se hur det kommer att se ut vid ifyllnad. 

Utskick till kund för omdöme

Låt era kunder ge omdöme samt kommentar i samband med att en service levereras ut. Denna funktion går att aktivera/inaktivera per service.

Anpassning av texter som mailas ut till kunder

Möjlighet att ändra samtliga bekräftelsetexter som mailas ut som standard till kunder.

workcloud-handelselogg-kommentarer

Händelselogg & intern kommentarsfunktion

I händelseloggen kan du hålla koll på vad som händer i exempelvis ett ärende, service eller projekt utan att behöva leta efter informationen. Den visar nämligen varje händelse som ägt rum i modulen i fråga. Behöver du exempelvis information från någon kollega kan du tagga denna och skriva en kommentar via den interna kommentarsfunktionen. Kommentarer syns också i händelseloggen.

Kundvård & relationer

Med hjälp av WorkCloud kan ni effektivisera ert arbetssätt, era samarbeten och kommunikationen med kunder och samarbetspartners. Ett sätt att minska administrationen är till exempel att era kunder loggar in på Kundportalen i WorkCloud där de själva kan lägga upp ärenden och se status på ärenden som ni valt att visa i kundportalen.

Enligt undersökning lägger vi cirka 30 minuter eller mer på att leta information – varje dag. Det blir nästan 3 veckor på ett år! Har du råd med det?

bli-uppringd-popup-iphone

Bli uppringd

Kontakta oss

Kom ihåg att inte uppge några känsliga personuppgifter som t.ex. personnummer eller lösenord m.m. För mer information se vår integritetspolicy.
Kontakta oss

Telefon

Mail

Fjärrsupport

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats, vilket du accepterar genom att fortsätta att använda webbplatsen.