Kundcase med

Xtream Clean

Xtream Clean Högtrycksspolning AB tillhandahåller service och tjänster kopplade till reparation och underhåll av avloppsystem i såväl villor som i flerbostadsfastigheter och industrier. "Vi på Xtream Clean Högtrycksspolning känner stolthet i att alltid leverera till kund. Vi har under åren byggt upp en stor erfarenhet kring renovering och underhåll av avloppssystem vilket gör att vi idag känner oss väldigt trygga med vår kunskap."

Bluescreens uppdrag

Xtream Clean som tillsammans med ett flertal andra företag ingår i företagsgruppen Xtream Group ville förtydliga de olika företagens budskap och inriktning och behövde en gemensam mötesplats (www.xtreamgroup.se) för sina hemsidor.

På den nya hemsidan ville Xtream Group ge en tydlig överblick över de tjänster som företagen inom Gruppen tillhandahåller.

Christoffer Anderson

VD Xtream Clean

Xtream Clean Högtrycksspolning har samarbetat med Bluescreen under flera år. När vi slog samman vår verksamhet med några andra företag under 2020 och bildade Xtream Group så var det en självklarhet att fortsätta att anlita Bluescreen för deras tjänster.

Orsaken till att vi anlitar dem är att de alltid är snabba på att hjälpa oss och kunniga inom sina områden. Om de inte har tjänsten inhouse så ser de till att vi får kontakt med någon som har det. För att vi ska kunna fokusera på våra kärnverksamheter är det viktigt att stödfunktionerna som IT, telefoni, marknadsföring, mm fungerar och här är vi mer än nöjda med Bluescreen. Vi får som många andra företag hela tiden förfrågningar om att bli kunder någon annanstans men vi är kvar hos Bluescreen på grund av att vi är nöjda. Vi kan varmt rekommendera dem. 

varumärke

Varje bolag och organisation är unik och har ett eget varumärke. Vårt mål är att skapa en unik design som återspeglar både företagets grafiska profilering och tonalitet. Responsiv design är en självklarhet i alla våra webbprojekt.

Xtream Group är en företagsgrupp som kännetecknas av korta beslutsvägar, en platt organisation och medarbetare som är både snabbfotade och på tårna. Hela koncernens mål är att skapa något stort tillsammans, och allt detta förmedlas till besökare på webben.

Lösning

Bluescreen har skapat en egen plattform till Xtream Clean där fokus hamnar på deras tjänster och affärsidé! Tydlighet och enkelhet genomsyrar hemsidan där kunden hittar information om samtliga tjänster, har tillgång till en bred kunskapsbank och smidigt kan kontakta Xtream Clean.

Besökaren känner tydligt igen sig både på koncernens och det enskilda förtagets hemsida och visionen och tonaliteten är gemensam. Vi på Bluescreen fortsätter samarbetet med Xtream Clean gällande webbutveckling och synlighet på webben.

hemsidor-webbutveckling-bluescreen

Hur ser processen ut?

1. Analys & webbstrategi

2. Innehåll

3. Drift & säkerhet

4. Uppdateringar

DRICKA KAFFE ELLER PRATA BUSINESS?

Vi gillar båda delarna!

Kontakta oss

Kom ihåg att inte uppge några känsliga personuppgifter som t.ex. personnummer eller lösenord m.m. För mer information se vår integritetspolicy.
Kontakta oss

Telefon

Mail

Fjärrsupport

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats, vilket du accepterar genom att fortsätta att använda webbplatsen.

bli-uppringd-popup-iphone

Bli uppringd