Konsultation inom

Vi hjälper dig

GDPR-konsultation

Tjänster efter behov

Beroende på hur stort företaget är, i hur stor omfattning personuppgifter behandlas och vilken typ av personuppgifter som hanteras kan intresset för våra tjänster skilja sig.

Klicka på respektive rubrik nedan för att se vilken eller vilka tjänster som passar dig!

Externt dataskyddsombud
Utbildning & workshop
Löpande rådgivning
Modul för dataskyddsarbetet

Vi ringer dig!

Fyll i ditt nummer så tar vi kontakt med dig

Dataskyddsarbetet innebär mer än bara ett knapptryck

Som du säkerligen redan vet krävs det mer än bara ett knapptryck för att kunna säga att man arbetar i enlighet med GDPR och annan dataskyddslagstiftning.

GDPR kräver att all behandling och allt som kan kopplas till behandlingen dokumenteras. Dessutom måste rutiner finnas på plats på företaget för att samtliga medarbetare ska veta vilka arbetssätt som är accepterade inom organisationen. Utöver detta ska ni bland annat kunna säkerställa skyddet av personuppgifter genom tekniska och organisatoriska åtgärder, ingå avtal som reglerar behandlingen av personuppgifter, vidta informerande och transparenta åtgärder för att låta de registrerade ta del av personuppgiftsbehandlingen, m.m.

Tack vare din kunskap om företagets verksamhet och vår IT-tekniska och juridiska kompetens inom GDPR tror vi att vi tillsammans med dig kan få till någon form av ”Quick Fix Button” trots allt.

Gör resan kortare.

Vi hjälper dig att komma närmare målet!

Prislista

Se vad som ingår i respektive tjänst under ”GDPR-konsultation – Tjänster efter behov”

Externt dataskyddsombud

Offert /månad
  • Företagets storlek
  • Behandlingens omfattning
  • Antal timmar i månaden

Utbildning & workshop

7000 SEK paketpris
  • exkl. moms

Löpande rådgivning

1200 SEK /timme
  • exkl. moms

Verktyg för inventering

Modul i affärssystemet WorkCloud
499 SEK /månad
  • exkl. moms
  • Startkostnad tillkommer