Smarta IT-lösningar & IT-tjänster
för ditt företag

Vårt mål är att leverera modern och driftsäker IT-miljö anpassad efter ditt företags behov. Kontakta oss så kan vi tillsammans hitta IT-lösningar & IT-tjänster som skulle kunna underlätta för ditt företag.

IT-lösningar & IT-tjänster för företag

Nätverk

Nätverk

Bluescreen har stor erfarenhet av olika typer av nätverkslösningar och nätverksinstallationer. Vi har bland annat hotell, skolor och företag med nationell spridning under våra vingar.

Oavsett storlek på företaget så hjälper vi dig att få ett stabilt och säkert nätverk, till en så låg kostnad som möjligt.

Server

Server

De flesta företag jobbar mot eller med en server, oavsett storlek på företaget. En server kan läggas upp på flera olika sätt, vilket utformas efter behovet hos företaget.

Vi kommer ut till dig och går igenom vad du behöver, så att du inte betalar för något du inte nyttjar.

Molntjänster

Molntjänster

Fler och fler förväntar sig att kunna arbeta överallt och från flera olika enheter. Detta arbetssätt öppnar för större sårbarhet mot externa hot, vilket kan resultera i att data förstörs eller går förlorad.

Vi erbjuder lösningar för diverse molntjänster, däribland möjlighet till molnbackup. Med molnbackup säkerhetskopieras valda data automatiskt, oavsett om du arbetar på kontoret, mobilt eller hemma.

Mobilväxel

Mobilväxel

Dagens moderna växellösningar möjliggör ett effektivt arbetssätt som varken behöver vara dyrt eller komplicerat.

Tack vare vårt samarbete med en aktör som är en betrodd partner till samtliga operatörer inom telefoni, växel och kommunikation har vi verktyg som möjliggör marknadsmässiga priser samt paketeringar hos alla operatörer.

Office 365

Office 365

Office 365 är en molnbaserad prenumerationstjänst med användbara verktyg för exempelvis säker e-posthantering, lagring av dokument, samarbetsytor och mycket mer.

Vi hjälper er gärna att gå igenom hur det går att anpassa Office 365 till just ert företag. Dessutom kan vi hjälpa er med både installation och support om ni stöter på eventuella problem.

Print som tjänst

Print som tjänst

Vi vet att det kan vara frustrerande när utskrifterna inte fungerar som de ska. I Print som tjänst erbjuder vi därför diverse tjänster i syfte att underlätta din utskriftsvardag.

Du kan välja mellan olika upplägg beroende på hur mycket du vill att vi hjälper dig. 

DRICKA KAFFE ELLER PRATA BUSINESS?

Vi gillar båda delarna!

Modern & driftsäker IT-miljö

Att arbeta på distans är något som blir allt vanligare och något som gynnar verksamheten, medarbetaren och miljön. Vi på Bluescreen hjälper er att skapa en bekymmerfri IT-miljö med IT-lösningar och IT-tjänster anpassade efter verksamhetens behov.

WorkCloud-bluescreen

LÅT OSS BLI

DIN IT-AVDELNING

Genom individuellt utformade serviceavtal får ni alltid den service ni anser er behöva till företaget.

bli-uppringd-popup-iphone

Bli uppringd

Kontakta oss

Kom ihåg att inte uppge några känsliga personuppgifter som t.ex. personnummer eller lösenord m.m. För mer information se vår integritetspolicy.
Kontakta oss

Telefon

Mail

Fjärrsupport

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats, vilket du accepterar genom att fortsätta att använda webbplatsen.