Jobba hos oss

Bli en del av vårt team av kreativa & inspirerande personer!

Bli en av oss

Bluescreen är ett IT-företag & webbyrå med säte i Västerås och har kunder runt om i Sverige.

Vår målsättning är att våra kunder bara ska behöva en leverantör när det gäller IT. Därför erbjuder vi våra kunder allt från IT-service och IT-lösningar, till egenutvecklade system och webblösningar.

Arbete med nöje

vi söker erfaren IT-Tekniker

office-365

vi söker en php-utvecklare

Just nu söker vi efter en vass PHP-utvecklare som tillsammans med vårt utvecklingsteam kommer att jobba med utveckling och underhåll av bland annat våra populära webbsystem (exempelvis www.workcloud.se)

Tjänsten är på heltid i Västerås. 

pexels-photo-258160

vi söker en Microsoft 365 konsult

pexels-photo-258160

Spontanansökan

Vi är alltid intresserade av kreativa och inspirerande människor som gillar att jobba hårt och samtidigt ha kul på jobbet.


Bluescreen är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter du lämnar in i din ansökan. Läs gärna vår integritetspolicy för att få mer information om hur vi behandlar dina uppgifter.

När du ansöker om ett jobb via bluescreen.se, accepterar du att vi registrerar och sparar de personuppgifter du anger i din ansökan inklusive eventuella bilder. Vi har inget intresse av att få vetskap om medlemskap i fackförbund, trosuppfattning, sexuell läggning, politiska åsikter, ev. diagnoser/sjukdomar eller andra uppgifter som saknar relevans för rekrytering och det är därför viktigt att du inte lämnar sådana känsliga personuppgifter i samband med din ansökan eller i en senare kommunikation i rekryteringsprocessen. Vi ber dig även att inte skicka med ditt personnummer i din ansökan då födelsedatum är tillräckligt.

Vi kan dela din ansökan med våra anställda som är inblandade i rekrytering.

Vi behåller din ansökan och all annan information du har lämnat till oss tills rekryteringsprocessen har slutförts och under en period därefter så länge vi anser din ansökan relevant för oss, men under inga omständigheter längre än tjugofyra (24) månader.

Genom att skicka in dina personuppgifter och ansökningar till oss har du

  • läst, förstått och accepterat vår integritetspolicy, samt
  • förklarat att de uppgifter som lämnats till oss är fullständiga och sanna efter bästa kännedom och förstår att avsiktliga försummelser och felaktiga uttalanden kan leda till att din ansökan avslås eller till din senare uppsägning.

Kontakta oss

Kom ihåg att inte uppge några känsliga personuppgifter som t.ex. personnummer eller lösenord m.m. För mer information se vår integritetspolicy.
Kontakta oss

Telefon

Mail

Fjärrsupport

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats, vilket du accepterar genom att fortsätta att använda webbplatsen.

bli-uppringd-popup-iphone

Bli uppringd