Mobilväxel, molnväxel och telefoni

Med en samarbetspartner verksam inom telefoniväxel och kommunikation har vi möjlighet att erbjuda kundanpassade helhetslösningar inom telekommunikation.

Mobila växlar & molnväxlar

Dagens moderna växellösningar möjliggör ett effektivt arbetssätt som varken behöver vara dyrt eller komplicerat.

Med hjälp av en molnväxel kan du blanda fasta telefoner, mobiler och softphone (telefon i datorn). Du kan enkelt skapa smarta grupper, få komplett statistik och använda dig av en del avancerade funktioner som exempelvis integrering till ett affärssystem eller CRM.

Vi levererar kompletta molnbaserade lösningar (mobila växlar/IP-växlar) från ett flertal marknadsledande operatörer samt kundplacerade växlar från Mitel. Sjävklart har vi även helt operatörsoberoende lösningar, såsom Soluno.

Outsourca era kommunikationslösningar

Få mer tid till att fokusera på er kärnverksamhet

Mobilväxel molnväxel och telefoni

Mobilväxel, molnväxel och telefoni

Mobilabonnemang & mobiltelefoner

Tack vare vårt samarbete med en av marknadens äldsta experter inom telefoni, växel– och kommunikationslösningar, som är en betrodd partner till samtliga operatörer, har vi verktyg som möjliggör marknadsmässiga priser samt paketeringar hos alla operatörer. Dessutom säljer vi alla modeller och märken av mobiltelefoner samt tillbehör.

DRICKA KAFFE ELLER PRATA BUSINESS?

Vi gillar båda delarna!

Vad innebär

en helhetslösning för dig som kund?

Modern & driftsäker IT-miljö

Att arbeta på distans är något som blir allt vanligare och något som gynnar verksamheten, medarbetaren och miljön. Vi på Bluescreen hjälper er att skapa en bekymmerfri IT-miljö med IT-lösningar och IT-tjänster anpassade efter verksamhetens behov.

WorkCloud-bluescreen

LÅT OSS BLI

DIN IT-AVDELNING

Genom individuellt utformade serviceavtal får ni alltid den service ni anser er behöva till företaget.

bli-uppringd-popup-iphone

Bli uppringd

Kontakta oss

Kom ihåg att inte uppge några känsliga personuppgifter som t.ex. personnummer eller lösenord m.m. För mer information se vår integritetspolicy.
Kontakta oss

Telefon

Mail

Fjärrsupport

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats, vilket du accepterar genom att fortsätta att använda webbplatsen.