Kundcase med

Hoffner Auto

Hoffner Auto bedriver bilhandel i Stockholmsområdet och verksamheten består av inköp, försäljning och förmedling av bilar till privatpersoner och företag över hela landet.
"I vår nybyggda bilhall på två plan har vi alltid ett brett lager med bilar i alla prisklasser."

Bluescreens uppdrag

Hoffner Auto ville ha en tydlig och aktuell hemsida där det var enkelt att hitta information och som på ett smidigt sätt kunde integrera med Blocket där företagets annonser presenteras. Att Hoffner Autos Blocketannonser automatiskt också skulle kunna presenteras på hemsidan skulle underlätta publicering av annonser men ändå utöka marknadsföringen.

Pedram Sardari

VD/Ägare Hoffner Auto

Jag upplever att Bluescreen lyssnade på mig som kund och direkt förstod exakt vad det var vi ville uppnå med vår nya hemsida. Samarbetet flöt på jättebra och redan vid första utkastet kändes det som om vi var på helt rätt väg.

Vi är såklart riktigt nöjda med vår hemsida vad gäller både utformning, design och förenklande funktioner som t ex automatisk presentation av de annonser vi publicerar på Blocket!

Responsiv design

Allt vi gör har responsiv design och är fullt ut mobilanpassat. Detta är ett måste i dagens läge, där fler och fler endast använder telefonen eller surfplattan till informationssökningar och nyttjande av tjänster på nätet. 

Besökare ska få samma upplevelse oavsett vilken enhet de använder, därför är responsiv design en självklarhet i alla våra webbprojekt.

Lösning

Genom att integrera Hoffner Autos nya hemsida med Blocket så har vi skapat en ständigt aktuell hemsida där företaget endast behöver publicera annonser på Blocket så presenteras dessa direkt på hemsidan. Nya hemsidan är enkel att navigera oavsett vilken enhet användaren surfar på, och ett formulär för förfrågningar har dessutom bidragit till en ökad mängd förfrågningar gällande försäljningsuppdrag. 

hemsidor-webbutveckling-bluescreen

Hur ser processen ut?

1. Analys & webbstrategi

2. Innehåll

3. Drift & säkerhet

4. Uppdateringar

DRICKA KAFFE ELLER PRATA BUSINESS?

Vi gillar båda delarna!

Kontakta oss

Kom ihåg att inte uppge några känsliga personuppgifter som t.ex. personnummer eller lösenord m.m. För mer information se vår integritetspolicy.
Kontakta oss

Telefon

Mail

Fjärrsupport

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats, vilket du accepterar genom att fortsätta att använda webbplatsen.

bli-uppringd-popup-iphone

Bli uppringd