Kundcase: Trädmästarna

Trädmästarna i Stockholm

Dela inlägg:

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email
trädmästarna-logga

Sedan 1995 har Trädmästarna vårdat Sveriges träd och är specialiserade på att arbeta med skyddsvärda träd och träd i kulturhistoriska miljöer! Företaget är etablerade främst i Stockholms- och Mälarsdalsregionen och erbjuder tjänster så som beskärning, fällning, plantering, stubbfräsning, kronstabilisering med mera.

O23A8634-t
gruppbild-1
kronstabilisering
beskarning-2-t

Utmaningen

Trädmästarna har genom åren testat diverse olika system för att kunna underlätta planeringen och uppföljningen. De har även haft som vision att underlätta samt digitalisera kundflödet och förenkla kommunikationen både med sina kunder men även internt.

Lösningen

Bluescreen fick vara på plats hos Trädmästarna i en hel vecka för att förstå verksamheten, utmaningarna och hitta lösningar. Arbetet startades med att identifiera 3 viktiga delar i processen:

  • vad gör man?
  • varför gör man det?
  • hur gör man det?

Genom att implementera Workcloud och hitta kombinationen av rätt moduler i systemet kunde vi ta fram ett flöde som täcker de olika delarna i verksamheten och:

  • förenklar hanteringen av de enormt stora offertförfrågningar som sker under högsäsong
  • enklare boka in och tilldela offertbesök
  • få bättre översikt över planeringen av individer och resurser

Under processens gång lyckades vi även även identifiera en förbättringsmöjlighet i den nuvarande strukturen som med hjälp av en relativt liten anpassning i systemet  kommer att leda till tidsbesparing och förenkling i planerings- och utförandestadiet.

1

Lead

2

Offert

3

Order

4

Arbetsorder

5

Tidrapport

6

Fakturering

Workcloud affarssystem crm-landningssida

DRICKA KAFFE ELLER PRATA BUSINESS?

Vi gillar båda delarna!

WorkCloud

Med vårt webbaserade affärssystem & CRM kan du hålla full koll på ditt företag överallt!

Ett urval av våra moduler

Andra inlägg

Kontakta oss

Kom ihåg att inte uppge några känsliga personuppgifter som t.ex. personnummer eller lösenord m.m. För mer information se vår integritetspolicy.
Kontakta oss

Telefon

Mail

Fjärrsupport

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats, vilket du accepterar genom att fortsätta att använda webbplatsen.

bli-uppringd-popup-iphone

Bli uppringd