Kundcase med

NB Oljor

NB OLJOR är ett lokalt oljebolag med ett komplett utbud av diesel, eldningsoljor, smörjmedel, kem, gas och gasol.​ "Vi säljer produkter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Hos oss får du alltid hög kvalitet, trygg service och ett personligt bemötande."

Bluescreens uppdrag

Det var dags för en mer uppdaterad hemsida med ny struktur och med en tydligare överblick över företagets tjänster. NB Oljor vill att deras kunder  enkelt ska kunna lägga en beställning via hemsidan när det passar dem, oavsett tid på dygnet. 

Det fanns också en önskan att kunna dela med sig av kunskap och att deras kunder enkelt ska kunna söka efter branschrelevant information, regelverk och dokumentation. Utöver detta hade NB Oljor ett behov av en IT-partner för daglig support och drift.

max

Max Forsgren

NB Oljor

Bluescreen har en bra palett av IT-lösningar samt kompetenta, alltid trevliga och tålmodiga medarbetare. Vi är väldigt nöjda med samarbetet och den kvalitet Bluescreen åtar sig att leverera.

varumärke

Varje bolag och organisation är unik och har ett eget varumärke. Vårt mål är att skapa en unik design som återspeglar både företagets grafiska profilering och tonalitet. Responsiv design är en självklarhet i alla våra webbprojekt.

NB Oljor är ett ungt företag med en lång historia. De kännetecknas av att de är lokala och känner branschen utan och innan. Självklart ska detta återspeglas på deras hemsida!

Lösning

NB Oljors nya hemsida är lättnavigerad och har tydliga kontaktuppmaningar och offertformulär. Vi på Bluescreen har skapat en aktuell och personlig hemsida som tydligt visar företagets lokala förankring och kompletta utbud. Besökaren får snabbt en överblick över tjänster, produkter och kontaktuppgifter.

Vi fortsätter samarbetet med företagets digitala närvaro genom att uppdatera med nyheter och skapar en ständigt aktuell webb med hjälp av strategisk sökordsoptimering och målgruppsanpassade annonser i sociala medier. Bluescreen har idag även hand om NB Oljors IT-support och dagliga drift samt konsulterar och stöttar gällande företagets IT- och webblösningar.

hemsidor-webbutveckling-bluescreen

Hur ser processen ut?

1. Analys & webbstrategi

2. Innehåll

3. Drift & säkerhet

4. Uppdateringar

DRICKA KAFFE ELLER PRATA BUSINESS?

Vi gillar båda delarna!

Kontakta oss

Kom ihåg att inte uppge några känsliga personuppgifter som t.ex. personnummer eller lösenord m.m. För mer information se vår integritetspolicy.
Kontakta oss

Telefon

Mail

Fjärrsupport

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats, vilket du accepterar genom att fortsätta att använda webbplatsen.

bli-uppringd-popup-iphone

Bli uppringd