Webbyrå & systemleverantör
i Västerås med kunder i hela Norden

Väletablerat IT-företag och webbyrå som förverkligar dina idéer

WorkCloud

Med vårt webbaserade affärssystem & CRM kan du hålla full koll på ditt företag överallt!

Ett urval av våra moduler

Heltäckande Webbyrå & Systemleverantör

hemsidor-webbutveckling-bluescreen

Hemsidor

En helhetsleverantör när du ska köpa hemsida och webbproduktion.

Vi är med er hela vägen och tar hand om hela processen från domänregistrering och webbhotell till webbproduktion, lansering, internetmarknadsföring och uppföljning.

Bokningssystem online bokning system webbsystem

Bokningssystem

Oavsett om du vill ge dina kunder möjlighet att själva kunna boka online eller om du vill detaljstyra en bokning helt själv så är det inget som är krångligt, dyrt eller ens tidskrävande.

Vi på Bluescreen har utvecklat ett bokningssystem som fokuserar på användarvänlighet och säkerhet.

bluescreen-macbook-uthyrning

Uthyrningssystem

Vi på Bluescreen har lång erfarenhet och vet vad som krävs för att erbjuda ett tilltalande och funktionellt uthyrningssystem med onlinebokning.

Systemet har utvecklats av oss på Bluescreen från grunden och därför kan vi erbjuda er ett anpassat system som lätt kan integreras med er befintliga hemsida.

Server Rack.H02.2k

Webbhotell
& domäner

En helhetsleverantör för din närvaro på nätet.

Vi hjälper ditt företag med allt från domänregistreringar till e-post och erbjuder både trygga och säkra webbhotell till förmånliga priser.

digital-skyltning-webbyra

Digital skyltning
 

Öka kundernas besöksupplevelse med hjälp av digital skyltning. Digital skyltning kan förekomma i publika miljöer, kontor, butiker & restauranger m.m.

Vi erbjuder helhetslösningar som inkluderar menysystem, skärmar, installation & konfiguration, utbildningar & support samt finansiering.

ipad-seo

SEO-optimering
 

Sökmotoroptimering (SEO) handlar om att arbeta med sökmotorernas organiska resultat och går ut på att nå bättre placeringar i sökmotorerna. Det är viktigt att förstå skillnaden mellan den organiska sökningen och sponsrade länkar/pay per klick/annonser på Google.

Vi hjälper dig med sökmotor­optimering och visar dig hur du kan öka kund­till­strömningen på din hemsida!

DRICKA KAFFE ELLER PRATA BUSINESS?

Vi gillar båda delarna!

Väletablerat IT-företag & beprövad Webbyrå

Bluescreen är inte enbart ett väletablerat IT-företag, utan även en mycket beprövad webbyrå i Västerås med kunder i hela Sverige och Norden. Vi tar alltid ett helhetsansvar vid systemutveckling och webbproduktion.

Förutom hemsidor har vi, baserat på erfarenhet som webbyrå och omfattande feedback från våra kunder, själva utvecklat ett flertal system.
Vi erbjuder system för uthyrning, bokning, tidrapportering och sist, men absolut inte minst, vårt modulbaserade affärssystem & CRM WorkCloud.

LÅT OSS BLI

Din webbyrå i Västerås

Hur kan vi digitalisera din vardag?

bli-uppringd-popup-iphone

Bli uppringd

Kontakta oss

Kom ihåg att inte uppge några känsliga personuppgifter som t.ex. personnummer eller lösenord m.m. För mer information se vår integritetspolicy.

Telefon

Mail

Fjärrsupport

  • Vid val av FJÄRRSUPPORT laddas vårt program för fjärrsupport ned på din enhet.