Webbyrå & systemleverantör
i Västerås med kunder i hela Norden

Väletablerat IT-företag och webbyrå som förverkligar dina idéer

WorkCloud

Med vårt webbaserade affärssystem & CRM kan du hålla full koll på ditt företag överallt!

Ett urval av våra moduler

Heltäckande Webbyrå & Systemleverantör

hemsidor-webbutveckling-bluescreen

Hemsidor

En helhetsleverantör när du ska köpa hemsida och webbproduktion.

En helhetsleverantör
för din närvaro på nätet.
Vi hjälper ditt företag med allt från domänregistreringar till e-post.

Bokningssystem online bokning system webbsystem

Bokningssystem

Oavsett om du vill ge dina kunder möjlighet att själva kunna boka online eller om du vill detaljstyra en bokning helt själv så är det inget som är krångligt, dyrt eller ens tidskrävande.

Vi på Bluescreen har utvecklat ett bokningssystem som fokuserar på användarvänlighet och säkerhet.

bluescreen-macbook-uthyrning

Uthyrningssystem

Vi på Bluescreen har lång erfarenhet och vet vad som krävs för att erbjuda ett tilltalande och funktionellt uthyrningssystem med onlinebokning.

Systemet har utvecklats av oss på Bluescreen från grunden och därför kan vi erbjuda er ett anpassat system som lätt kan integreras med er befintliga hemsida.

Annonsering i
sociala medier

Vi målgruppsanpassar och publicerar era annonser i valda sociala medier för ökad varumärkeskännedom och optimal spridning. 

Vi analyserar ditt företags behov och tar därefter fram en plan för annonseringen. Vi lägger upp innehåll och/eller annonser enligt dina önskemål och levererar varje månad en rapport på resultatet av aktuella annonser.

digital-skyltning-webbyra

Digital skyltning
 

Öka kundernas besöksupplevelse med hjälp av digital skyltning. Digital skyltning kan förekomma i publika miljöer, kontor, butiker & restauranger m.m.

Vi erbjuder helhetslösningar som inkluderar menysystem, skärmar, installation & konfiguration, utbildningar & support samt finansiering.

ipad-seo

SEO-optimering
 

Sökmotoroptimering (SEO) handlar om att arbeta med sökmotorernas organiska resultat och går ut på att nå bättre placeringar i sökmotorerna. Det är viktigt att förstå skillnaden mellan den organiska sökningen och sponsrade länkar/pay per klick/annonser på Google.

Vi hjälper dig med sökmotor­optimering och visar dig hur du kan öka kund­till­strömningen på din hemsida!

DRICKA KAFFE ELLER PRATA BUSINESS?

Vi gillar båda delarna!

Väletablerat IT-företag & beprövad Webbyrå

Bluescreen är inte enbart ett väletablerat IT-företag, utan även en mycket beprövad webbyrå i Västerås med kunder i hela Sverige och Norden. Vi tar alltid ett helhetsansvar vid systemutveckling och webbproduktion.

Förutom hemsidor har vi, baserat på erfarenhet som webbyrå och omfattande feedback från våra kunder, själva utvecklat ett flertal system.
Vi erbjuder system för uthyrning, bokning, tidrapportering och sist, men absolut inte minst, vårt modulbaserade affärssystem & CRM WorkCloud.

LÅT OSS BLI

Din webbyrå i Västerås

Hur kan vi digitalisera din vardag?

bli-uppringd-popup-iphone

Bli uppringd

Kontakta oss

Kom ihåg att inte uppge några känsliga personuppgifter som t.ex. personnummer eller lösenord m.m. För mer information se vår integritetspolicy.
Kontakta oss

Telefon

Mail

Fjärrsupport

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats, vilket du accepterar genom att fortsätta att använda webbplatsen.