Webbutveckling /
Hemsida byggd i WordPress

För oss är det viktigt att få en djupgående förståelse för vad ditt företag har för mål med den nya webbplatsen och hur vi kan sätta en strategi för just ditt företags digitala närvaro.

Låt oss ta hand om din

webbproduktion

Vi bygger nya moderna hemsidor åt företag. Allt vi gör har responsiv design och är fullt ut mobilanpassat. Detta är ett måste i dagens läge, där fler och fler endast använder telefonen eller surfplattan till informationssökningar och nyttjande av tjänster på nätet.

Via en CMS-modul kan du själv sköta och hantera ditt innehåll. Detta gör att du slipper massa extra kostnader, endast för att du kanske vill göra någon liten ändring på din sida.

Om du hellre vill lämna över hanteringen av din hemsida till oss så kan vi såklart hjälpa till med uppdatering både på webb och i sociala medier. 

Kundcase

Vårt fokus

Besökaren

Stort fokus ligger på att skapa hemsidan utifrån besökarens perspektiv. Informationen på hemsidan ska vara både lätt att hitta och ta till sig. Smidig navigering och inte alltför tung läsning bidrar oftast till en nöjd besökare. 

Varumärke & Design

Varje bolag och organisation är unik och har ett eget varumärke. Vårt mål är att skapa en unik design som återspeglar företagets grafiska profilering. Vi vill att era besökare ska få samma upplevelse oavsett vilken enhet de använder, därför är responsiv design en självklarhet i alla våra webbprojekt.

Vårt fokus

Effektivitet

Vi bygger hemsidor i WordPress, där vi även lägger upp dig som användare. På så sätt kan våra kunder göra ändringar när som helst och var som helst, utan att behöva kontakta oss.

Framtiden

Såväl teknik som mjukvara uppdateras nästan dagligen gällande både prestanda, säkerhet, design och funktion.

Hemsida byggd i WordPress

Arbetsprocess

Vi är med er hela vägen och tar hand om hela processen från domänregistrering och webbhotell till webbproduktion, lansering, internetmarknadsföring och uppföljning.

1. Analys & webbstrategi

Vi startar projektet med en kartläggning och analysering av verksamhetens aktuella webbstrategi. Det är viktigt för oss att förstå era mål och syften med er digitala närvaro. Därför går vi tillsammans igenom era önskemål och krav samt skapar en struktur för hela projektet. Självklart kommer vi med tips och idéer längs vägen för att underlätta hela processen.

2. Innehåll

Tillsammans bestämmer vi vilket innehåll som bör finnas med på webbplatsen och hur innehållet bör presenteras. Utifrån hemsidans upplägg tar vi fram en sitemap som går i linje med design och logik. Vissa kunder vill själva ansvara för innehållet, andra vill att vi tar fullt ansvar. Oavsett hur ni väljer att göra så erbjuder vi olika lösningar.

3. Drift & säkerhet

Tack vare vårt samarbete med en av Europas största webbhotell kan vi erbjuda ett brett utbud av moln- och hostingtjänster. Oavsett storlek på projekt eller budget erbjuder vi säkra lösningar anpassat efter era behov. Vi hjälper till med domänregistrering, webbhotell, flytt av webbplats, molnbackup, e-posttjänster, SSL-certifikat och mycket mer.

4. Uppdateringar

För en fast kostnad erbjuder vi säkerhetsuppdateringar, versionshantering, uppdatering av tillägg och plugins för att hålla ert system säkert och modernt. Vi hjälper självklart till vid uppdatering av innehåll på undersidorna, skapa och redigera nyheter m.m.

När nya hemsidan är på plats

  • Annonsering sociala medier
  • Sökmotoroptimering

Vi målgruppsanpassar och publicerar era annonser i valda sociala medier för ökad varumärkeskännedom och optimal spridning. Antingen med färdigt material från er eller material/annons skapad av oss. Läs mer.

Vi gör en sökordsanalys för er webb och sociala kanaler som vi kontinuerligt analyserar och justerar för att nå bättre placering hos sökmotorerna och synas på rätt sökord och rätt sökfras.

Varför ska jag annonsera i sociala medier?

Att annonsera i sociala medier blir allt vanligare och anledningen är enkel, det är träffsäkert och effektivt! Med annonser på t ex Facebook eller Instagram har du möjlighet att nå miljontals användare, öka din varumärkeskännedom och driva trafik till din webbplats.

DRICKA KAFFE ELLER PRATA BUSINESS?

Vi gillar båda delarna!

LÅT OSS BLI

DIN webbyrå i västerås

Hur kan vi digitalisera din vardag?

bli-uppringd-popup-iphone

Bli uppringd

Kontakta oss

Kom ihåg att inte uppge några känsliga personuppgifter som t.ex. personnummer eller lösenord m.m. För mer information se vår integritetspolicy.
Kontakta oss

Telefon

Mail

Fjärrsupport

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats, vilket du accepterar genom att fortsätta att använda webbplatsen.