Webbutveckling
– Hemsida byggd i WordPress

För oss är det viktigt att få en djupgående förståelse för vad ditt företag har för mål med den nya webbplatsen och hur vi kan sätta en strategi för just ditt företags digitala närvaro.

Låt oss ta hand om din

webbproduktion

Vi bygger nya moderna hemsidor åt företag. 

Via en CMS-modul kan du själv sköta och hantera ditt innehåll. Detta gör att du slipper massa extra kostnader, endast för att du kanske vill göra någon liten ändring på din sida. Om du hellre vill lämna över hanteringen av din hemsida till oss så kan vi såklart hjälpa till med uppdatering både på webb och i sociala medier.

webbutveckling hemsida wordpress västerås

Exempel på

Vad som ingår

Responsiv webbplats

utifrån er grafiska profil

Obegränsat

med sidor

Bildgallerier

Bildspel, banners

Google Analytics

Uppsättning & integrering för trafikuppföljning

Google Search Console

Uppsättning & integrering för trafikuppföljning

Redirect av sidor

från tidigare webbplats för att behålla Google ranking

Formulär

för kontakt eller offert

Integrering

av sociala medier

Nyhetsbrev

Nyhetssida & inlägg

Exempel på

Tilläggstjänster

Vårt fokus

Besökaren

Stort fokus ligger på att skapa hemsidan utifrån besökarens perspektiv. Informationen på hemsidan ska vara både lätt att hitta och ta till sig. Smidig navigering och inte alltför tung läsning bidrar oftast till en nöjd besökare. 

Varumärke & Design

Varje bolag och organisation är unik och har ett eget varumärke. Vårt mål är att skapa en unik design som återspeglar företagets grafiska profilering. Vi vill att era besökare ska få samma upplevelse oavsett vilken enhet de använder, därför är responsiv design en självklarhet i alla våra webbprojekt.

Vårt fokus

Effektivitet

Vi bygger hemsidor i WordPress, där vi även lägger upp dig som användare. På så sätt kan våra kunder göra ändringar när som helst och var som helst, utan att behöva kontakta oss.

Framtiden

Såväl teknik som mjukvara uppdateras nästan dagligen gällande både prestanda, säkerhet, design och funktion.

Hemsida byggd i WordPress

Arbetsprocess Webbutveckling

Vi är med er hela vägen och tar hand om hela processen från domänregistrering och webbhotell till webbproduktion, lansering, internetmarknadsföring och uppföljning.

Klicka på de olika stegen för mer info

Analys & webbstrategi

Vi startar projektet med en kartläggning och analysering av verksamhetens aktuella webbstrategi. Det är viktigt för oss att förstå era mål och syften med er digitala närvaro. Därför går vi tillsammans igenom era önskemål och krav samt skapar en struktur för hela projektet. Självklart kommer vi med tips och idéer längs vägen för att underlätta hela processen.

När nya hemsidan är på plats

annonsering i sociala medier

Vi målgruppsanpassar och publicerar era annonser i valda sociala medier för ökad varumärkeskännedom och optimal spridning. Antingen med färdigt material från er eller material/annons skapad av oss.

Läs mer »

Google Ads

Annonsera för att hamna högt bland dina kunders sökningar! Vi hjälper dig med utformning och annonsering för att nå ett ökat antal kunder precis i det ögonblick de visar intresse för din produkt.

Sökmotoroptimering

Vi gör en sökordsanalys för er webb och sociala kanaler som vi kontinuerligt analyserar och justerar för att nå bättre placering hos sökmotorerna och synas på rätt sökord och rätt sökfras.

Varför ska jag annonsera i sociala medier?

Att annonsera i sociala medier blir allt vanligare och anledningen är enkel, det är träffsäkert och effektivt! Med annonser på t ex Facebook eller Instagram har du möjlighet att nå miljontals användare, öka din varumärkeskännedom och driva trafik till din webbplats.

Från förfrågan till leverans

Offert-
förfrågan
Från hemsida
Digital
offert
Signering
Uppstarts-
möte
Önskemål, design, struktur
Granskning av
utkast
Korrigering & anpassning
Lansering av
hemsida
Hemsidan går live
WordPress-
avtal
Drift, underhåll, m.m.

WorkCloud

Effektivisera ert arbetssätt och få mer tid över till fantastisk kundservice

Med WorkCloud får företaget en effektiv samsyn över affärer, projekt och kundinformation. Du kommer gång på gång överraska dina kunder med tydlig struktur och extra bra kundservice.

Ett urval av våra moduler

Affärsmöjligheter

Offerthantering

Uppgiftshantering

Arbetsorder

Ärendehantering

Tidrapportering

Orderhantering

Objektregister

Projektverktyg

Utlägg

Frånvarohantering

Avtalshantering

Säkra uppgifter

Kundregister

Leverantörsregister

Artikelregister

Inköpsmodul

Digital skyltning

LÅT OSS BLI

DIN webbyrå i västerås

Hur kan vi digitalisera din vardag?

bli-uppringd-popup-iphone

Bli uppringd

Kontakta oss

Kom ihåg att inte uppge några känsliga personuppgifter som t.ex. personnummer eller lösenord m.m. För mer information se vår integritetspolicy.
Kontakta oss

Telefon

Mail

Fjärrsupport

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats, vilket du accepterar genom att fortsätta att använda webbplatsen.